PRODUK
Kita khusus nggawe lan ngekspor macem-macem jinis PET lan HDPE botol. sing umume digunakake kanggo apotek lan industri panganan, kabeh bahan bahan panganan lan wis lulus sertifikasi FDA, EU 、 LFGB,
Waca liyane
Guci Panganan Plastik

Guci Panganan Plastik

Botol nutWadhah plastik kanggo rempah-rempahBotol Manis PlastikProses Production Botol lan Caps beda-beda, botol pet sing kudu ngasilake embrio dhisik, banjur gunakake teknologi sing ndamu kanggo ngasilake botol-botol.
Botol bumbu

Botol bumbu

Botol rempah-rempah kosong iki minangka solusi ideal kanggo nyimpen lan nggunakake rempah-rempah, ramuan, lan gosokan Myspicer. Digawe saka polipropilena bening (PET) sing cocog karo FDA, kita duwe botol bumbu kanthi desain lan ukuran sing beda, kayata 2oz, 3oz, 4oz, 5oz, 6oz, 8oz, 10oz, 16oz, 32oz, lan t tutup plastik nganggo Segel kanggo segel kesegaran lan njaga rempah-rempah supaya bisa urip luwih dawa. Logo sampeyan dhewe bisa dilebokake ing botol utawa tutup kanthi nyithak, menehi label utawa embossing
Botol perawatan kesehatan PET

Botol perawatan kesehatan PET

Botol Kesehatan PetProdusen Botol FarmasiPlastik spplement lodhongBebas hubungi sampeyan!Kita minangka produk plastik Fukang CO, LTD, kitaang ing taun 2006 lan kita duwe pengalaman ngekspor, kita bisa mbantu sampeyan kabeh babagan ngimpor saka China, lan kita bisa ngasilake 1500000 potongan saben dinane.
Botol obat HDPE

Botol obat HDPE

Proses Production Botol lan Caps beda-beda, botol pet sing kudu ngasilake embrio dhisik, banjur gunakake teknologi sing ndamu kanggo ngasilake botol-botol.Bebas hubungi sampeyan!
Khusus kanggo sampeyan
Napa KITA
(1) Werna khusus: Kita bisa nggawe warna botol plastik miturut nomer warna pantone sampeyan.
(2) Desain khusus: Yen sampeyan duwe desain dhewe, welcome kanggo ngirim desain utawa conto menyang kita, kita bisa nindakake saben panjaluk tartamtu.
(3) Logo / label khusus: Logo sampeyan dhewe bisa dipasang ing produk kanthi menehi stempel panas, sablon sutra, embossing, lapisan UV, stiker utawa film shrink.
(4) Sampel gratis: Kita bisa menehi botol gratis kanggo nyoba kualitas.
KASUS
Village panganan Inc. sing golek jar PET

Village panganan Inc. sing golek jar PET

Dongguan Fukang Plastik Co, ltd. Ditetepake ing taun 2009, sing ana ing City City, Guangdong, China lan nutupi 9000 meter persegi.Kanthi 80 karyawan trampil, mesin suntik 20pcs lan mesin sing ndamu. Kita khusus ing manufaktur lan ngekspor macem-macem jinis botol pet lan HDPE. Sing biasane digunakake kanggo farmasave lan industri panganan, perusahaan kita wis ngliwati GB / T19001-2016 / ISO9001: Produk kita 2015 Sertifikasi Manajemen 2015 Australia, Brazil, Kanada, Amerika Serikat, India, Selandia Anyar, Filipina, Hdpeutik HDPE lan Botol Olahraga, Kapsul, Pil lan Tablet, EtcLess Botol Panganan Kanggo ngemot macem-macem jinis panganan, kayata permen, cookie, coklat, kacang, butter kacang lan rempah-rempah, kayata jam tangan, kayata t-shirt, dolanan, hadiah, Perhiasan, Alat Alat Perhiasan lan Elektronik Kita uga nyedhiyakake layanan OEM, kayata nggawe cetakan anyar lan logo percetakan minangka desain pelanggan kanthi tulus sambutan karo kita.
Pelanggan Amerika Serikat memesan peso iki kanggo ngemas uyah laut 5LB wiwit taun 2004

Pelanggan Amerika Serikat memesan peso iki kanggo ngemas uyah laut 5LB wiwit taun 2004

Dongguan Fukang Plastik Co, ltd. Ditetepake ing taun 2009, sing ana ing City City, Guangdong, China lan nutupi 9000 meter persegi.Kanthi 80 karyawan trampil, mesin suntik 20pcs lan mesin sing ndamu. Kita khusus ing manufaktur lan ngekspor macem-macem jinis botol pet lan HDPE. Sing biasane digunakake kanggo farmasave lan industri panganan, perusahaan kita wis ngliwati GB / T19001-2016 / ISO9001: Produk kita 2015 Sertifikasi Manajemen 2015 Australia, Brazil, Kanada, Amerika Serikat, India, Selandia Anyar, Filipina, Hdpeutik HDPE lan Botol Olahraga, Kapsul, Pil lan Tablet, EtcLess Botol Panganan Kanggo ngemot macem-macem jinis panganan, kayata permen, cookie, coklat, kacang, butter kacang lan rempah-rempah, kayata jam tangan, kayata t-shirt, dolanan, hadiah, Perhiasan, Alat Alat Perhiasan lan Elektronik Kita uga nyedhiyakake layanan OEM, kayata nggawe cetakan anyar lan logo percetakan minangka desain pelanggan kanthi tulus sambutan karo kita.
Pelanggan Amerika Serikat nuntut jar iki kanggo kopi 150g

Pelanggan Amerika Serikat nuntut jar iki kanggo kopi 150g

Dongguan Fukang Plastik Co, ltd. Ditetepake ing taun 2009, sing ana ing City City, Guangdong, China lan nutupi 9000 meter persegi.Kanthi 80 karyawan trampil, mesin suntik 20pcs lan mesin sing ndamu. Kita khusus ing manufaktur lan ngekspor macem-macem jinis botol pet lan HDPE. Sing biasane digunakake kanggo farmasave lan industri panganan, perusahaan kita wis ngliwati GB / T19001-2016 / ISO9001: Produk kita 2015 Sertifikasi Manajemen 2015 Australia, Brazil, Kanada, Amerika Serikat, India, Selandia Anyar, Filipina, Hdpeutik HDPE lan Botol Olahraga, Kapsul, Pil lan Tablet, EtcLess Botol Panganan Kanggo ngemot macem-macem jinis panganan, kayata permen, cookie, coklat, kacang, butter kacang lan rempah-rempah, kayata jam tangan, kayata t-shirt, dolanan, hadiah, Perhiasan, Alat Alat Perhiasan lan Elektronik Kita uga nyedhiyakake layanan OEM, kayata nggawe cetakan anyar lan logo percetakan minangka desain pelanggan kanthi tulus sambutan karo kita.
Kiriman

Kiriman

Kiriman Kinerja sing apik banget ndadekake produk iki cocog kanggo digunakake karo kabeh jinis proyektor, utamane karo panjaluk materi definisi tinggi sing tambah akeh.
21 taun kanggo fokus ing botol plastik
Babagan Kita
Dongguan Fukang Plastik Products Co., Ltd didegaké ing taun 1999, dununge ing Guangdong, China lan ambané 9000 meter persegi. Kita khusus nggawe lan ngekspor macem-macem jinis PET lan HDPE botol. sing umume digunakake kanggo apotek lan industri panganan, kabeh bahan bahan panganan lan wis lulus sertifikasi FDA, EU 、 LFGB, lan produk kami misuwur banget ing Australia, Brasil, Kanada, Amerika Serikat, India, Newsland, Mexico, Filipina lsp ...
GAMPANG KANGGO US
Cukup tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa