PRODUK
Kita khusus nggawe lan ngekspor macem-macem jinis PET lan HDPE botol. sing umume digunakake kanggo apotek lan industri panganan, kabeh bahan bahan panganan lan wis lulus sertifikasi FDA, EU 、 LFGB,
Waca liyane
Guci Panganan Plastik

Guci Panganan Plastik

Botol plastik sing aman, gratis kanggo panganan, apik kanggo dapur, pantry, utawa kluwarga kanggo nyimpen barang garing, rempah-rempah, kacang-kacangan, proses mentega kacang, kopi, coklat, acar lan liya-liyane; kita duwe jar ing macem-macem bentuk lan ukuran, saka 10oz nganti 178oz, tutup bisa tutup plastik sekrup lan tutup aluminium lan desain cangkeme sing amba supaya gampang njupuk produk saka jar, logo khusus bisa dilebokake ing jar utawa tutup kanthi nyithak, label stiker utawa nyusut.
2020/07/14
Botol bumbu

Botol bumbu

Botol rempah-rempah kosong iki minangka solusi ideal kanggo nyimpen lan nggunakake rempah-rempah, ramuan, lan gosokan Myspicer. Digawe saka polipropilena bening (PET) sing cocog karo FDA, kita duwe botol bumbu kanthi desain lan ukuran sing beda, kayata 2oz, 3oz, 4oz, 5oz, 6oz, 8oz, 10oz, 16oz, 32oz, lan t tutup plastik nganggo Segel kanggo segel kesegaran lan njaga rempah-rempah supaya bisa urip luwih dawa. Logo sampeyan dhewe bisa dilebokake ing botol utawa tutup kanthi nyithak, menehi label utawa embossing
2020/07/14
Botol perawatan kesehatan PET

Botol perawatan kesehatan PET

Sing ditawakake akeh botol plastik lan botol hdpe kanthi tekanan mudhun & tutup tahan bocah lan liner busa iku cocog kanggo ngobati kapsul CBD, pil, ekstrak hemp vitamin, lan liya-liyane, tutup bisa uga tutup aluminium, tutup flip utawa tutup sekrup tradhisi, ukuran lan warna opsional, saka 30cc, 60cc, 100cc, 120cc, 150cc, 175cc, 200cc, 225cc, 250cc, 300cc, 400cc, 500cc, 650cc, Botol kasebut duwe cangkeme sudhut supaya gampang diisi lan dibuwang, lan Logo sampeyan dhewe bisa dilebokake ing botol utawa tutup kanthi nyithak, menehi label utawa embossing
2020/07/14
Botol obat HDPE

Botol obat HDPE

Sing umume digunakake kanggo apotek lan industri panganan, kabeh bahan bahan panganan lan wis lulus sertifikasi FDA, EU 、 LFGB, lan produk kami misuwur ing Australia, Brasil, Kanada, Amerika Serikat, India, Newland, Meksiko, Filipina lsp.
2020/07/28
Khusus kanggo sampeyan
Napa KITA
(1) Werna khusus: Kita bisa nggawe warna botol plastik miturut nomer warna pantone sampeyan.
(2) Desain khusus: Yen sampeyan duwe desain dhewe, welcome kanggo ngirim desain utawa conto menyang kita, kita bisa nindakake saben panjaluk tartamtu.
(3) Logo / label khusus: Logo sampeyan dhewe bisa dipasang ing produk kanthi menehi stempel panas, cetakan layar sutra, embossing, lapisan UV, stiker utawa film shrink.
(4) Sampel gratis: Kita bisa menehi botol gratis kanggo nyoba kualitas.
KASUS
Pelanggan Amerika Serikat nuntut jar iki kanggo kopi 150g

Pelanggan Amerika Serikat nuntut jar iki kanggo kopi 150g

Toples F450F kanggo ngemot 200g biji kopi, lan logo sampeyan dhewe bisa dipasang jar lan tutup nganggo embossing, label stiker utawa cetakan, bakal nggawe bungkus sampeyan luwih aktif Fukang wis meh nggawe 20 taun nggawe botol plastik, botol persegi iki minangka salah sawijining botol sing adol panas, biasane digunakake kanggo pengemasan produk panganan, kabeh botol plastik wis lulus sertifikasi FDA. Salah sawijine pelanggan USA nuntut jar iki kanggo biji kopi 150g, katon apik banget yen label stiker dilebokake ing botol. Kita uga nyedhiyakake layanan OEM, logo sampeyan dhewe bisa dilebokake ing botol lan tutup kanthi nyithak, embossing utawa label stiker
2020/09/04
Pelanggan Amerika Serikat memesan peso iki kanggo ngemas uyah laut 5LB wiwit taun 2004

Pelanggan Amerika Serikat memesan peso iki kanggo ngemas uyah laut 5LB wiwit taun 2004

Botol plastik iki digunakake kanggo mbungkus uyah segara 5LB, lan logo sampeyan dhewe bisa dipasang jar lan tutup nganggo embossing, label stiker utawa cetakan, bakal nggawe bungkus sampeyan luwih apik Fukang wis meh ngasilake 20 taun ngasilake jar plastik, jar pet cangkang jembar minangka salah sawijining jinis toples adol panas, biasane digunakake kanggo ngemas produk panganan, produk listrik utawa hadiah, kabeh jar plastik kita wis lulus sertifikasi FDA salah sawijining pelanggan USA Pesenan jar iki kanggo mbungkus uyah segara 5LB wiwit taun 2004, aku yakin kita bakal kerja sama kanggo proyek kemasan jar plastik liyane. kita uga nyedhiyakake layanan OEM, logo sampeyan dhewe bisa dipasang ing jar lan tutup kanthi nyithak, embossing utawa stiker label
2020/09/04
Village panganan Inc. sing golek jar PET

Village panganan Inc. sing golek jar PET

Salah sawijine pelanggan nggoleki jar HDPE Wiwit wiwitan, pelanggan golek jar HDPE D75mm * H122mm kanthi tutup bukti sing tamper. Ora nguntungake, kita ora duwe ukuran ing HDPE. Nanging, ukuran silimar banget ing PET jar F-450B. Banjur, aku menehi saran supaya pelanggan nggunakake jar PET sing digawe saka warna putih. Pungkasane, pelanggan nampa, kita menehi kesepakatan lan nggawe hubungan sing luwih kuwat karo kita.
2020/09/04
Pelanggan Kita

Pelanggan Kita

Sing biasane digunakake kanggo industri farmasi lan panganan, kabeh bahan kasebut kalebu bahan panganan lan wis lulus sertifikasi FDA, EU 、 LFGB, lan produk kita misuwur banget ing Australia, Brazil, Kanada, Amerika Serikat, India, Newland, Mexico, Filipina dll. .
2020/07/28
21 taun kanggo fokus ing botol plastik
Babagan Kita
Dongguan Fukang Plastik Products Co., Ltd didegaké ing taun 1999, dununge ing Guangdong, China lan ambané 9000 meter persegi. Kita khusus nggawe lan ngekspor macem-macem jinis PET lan HDPE botol. sing umume digunakake kanggo apotek lan industri panganan, kabeh bahan bahan panganan lan wis lulus sertifikasi FDA, EU 、 LFGB, lan produk kami misuwur banget ing Australia, Brasil, Kanada, Amerika Serikat, India, Newsland, Mexico, Filipina lsp ...
GAMPANG KANGGO US
Cukup tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!
Pilih basa liyane
Basa saiki:Javanese