Babagan Kita

Omah > Babagan Kita

  • 20 taun kanggo fokus ing botol plastik
    Babagan Kita
    Dongguan Fukang Plastik Products Co., Ltd didegaké ing taun 1999, dununge ing Guangdong, China lan ambané 9000 meter persegi. Kita khusus nggawe lan ngekspor macem-macem jinis PET lan HDPE botol. sing umume digunakake kanggo apotek lan industri panganan, kabeh bahan bahan panganan lan wis lulus sertifikasi FDA, EU 、 LFGB, lan produk kami misuwur banget ing Australia, Brasil, Kanada, Amerika Serikat, India, Newsland, Mexico, Filipina lsp
    Botol farmasi Hdpe lan PET digunakake kanggo ngemot produk perawatan kesehatan, nutrisi, suplemen olahraga, kapsul, pil lan tablet, lsp.
    Botol panganan PET digunakake kanggo ngemot macem-macem jinis panganan, kayata permen, cookie, coklat, kacang, butter kacang lan rempah-rempah, lsp.
    Botol plastik kita uga bisa digunakake kanggo tujuan khusus, kayata jam tangan, kaos, dolanan, hadiah, perhiasan, alat tulis lan produk elektronik.
    Kita uga nyedhiyakake layanan OEM, kayata nggawe cetakan anyar lan logo cetak minangka desain pelanggan
    Matur suwun sanget kanggo sampeyan bekerjasama
  • KONTAK KAMI

    Goleki conto gratis

    Kita bisa menehi botol gratis kanggo nyoba kualitas.

    • Jeneng Perusahaan:
      Dongguan Fukang Plastic Products Co., Ltd.
    • Jeneng:
      Ms. Clair Kuang
    • Negara:
      China
    • Email:
    • Telpon:
      +86-13662972489

KONTAK LAIN

Yen sampeyan duwe pitakon liyane, NULIS TO US

Cukup critakake syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih saka sing sampeyan bayangake.