Kasus

Pelanggan Amerika Serikat nuntut jar iki kanggo kopi 150g
Pelanggan Amerika Serikat nuntut jar iki kanggo kopi 150g
Toples F450F kanggo ngemot 200g biji kopi, lan logo sampeyan dhewe bisa dipasang jar lan tutup nganggo embossing, label stiker utawa cetakan, bakal nggawe bungkus sampeyan luwih aktif Fukang wis meh nggawe 20 taun nggawe botol plastik, botol persegi iki minangka salah sawijining botol sing adol panas, biasane digunakake kanggo pengemasan produk panganan, kabeh botol plastik wis lulus sertifikasi FDA. Salah sawijine pelanggan USA nuntut jar iki kanggo biji kopi 150g, katon apik banget yen label stiker dilebokake ing botol. Kita uga nyedhiyakake layanan OEM, logo sampeyan dhewe bisa dilebokake ing botol lan tutup kanthi nyithak, embossing utawa label stiker
2020/09/04
Pelanggan Amerika Serikat memesan peso iki kanggo ngemas uyah laut 5LB wiwit taun 2004
Pelanggan Amerika Serikat memesan peso iki kanggo ngemas uyah laut 5LB wiwit taun 2004
Botol plastik iki digunakake kanggo mbungkus uyah segara 5LB, lan logo sampeyan dhewe bisa dipasang jar lan tutup nganggo embossing, label stiker utawa cetakan, bakal nggawe bungkus sampeyan luwih apik Fukang wis meh ngasilake 20 taun ngasilake jar plastik, jar pet cangkang jembar minangka salah sawijining jinis toples adol panas, biasane digunakake kanggo ngemas produk panganan, produk listrik utawa hadiah, kabeh jar plastik kita wis lulus sertifikasi FDA salah sawijining pelanggan USA Pesenan jar iki kanggo mbungkus uyah segara 5LB wiwit taun 2004, aku yakin kita bakal kerja sama kanggo proyek kemasan jar plastik liyane. kita uga nyedhiyakake layanan OEM, logo sampeyan dhewe bisa dipasang ing jar lan tutup kanthi nyithak, embossing utawa stiker label
2020/09/04
Village panganan Inc. sing golek jar PET
Village panganan Inc. sing golek jar PET
Salah sawijine pelanggan nggoleki jar HDPE Wiwit wiwitan, pelanggan golek jar HDPE D75mm * H122mm kanthi tutup bukti sing tamper. Ora nguntungake, kita ora duwe ukuran ing HDPE. Nanging, ukuran silimar banget ing PET jar F-450B. Banjur, aku menehi saran supaya pelanggan nggunakake jar PET sing digawe saka warna putih. Pungkasane, pelanggan nampa, kita menehi kesepakatan lan nggawe hubungan sing luwih kuwat karo kita.
2020/09/04
Pelanggan Kita
Pelanggan Kita
Sing biasane digunakake kanggo industri farmasi lan panganan, kabeh bahan kasebut kalebu bahan panganan lan wis lulus sertifikasi FDA, EU 、 LFGB, lan produk kita misuwur banget ing Australia, Brazil, Kanada, Amerika Serikat, India, Newland, Mexico, Filipina dll. .
2020/07/28
Pilih basa liyane
Basa saiki:Javanese