Kasus

Fukang Kita lan rapat pelanggan ing urip nyata
Fukang Kita lan rapat pelanggan ing urip nyata
Sing biasane digunakake kanggo farmasi lan panganan, kabeh bahan minangka bahan panganan lan wis lulus FDA, EU, produk kita misuwur banget ing Australia, Brasil, Kanada, Newland, Mexico, Filipina dll Waca rangkeng-.
Village panganan Inc. sing golek jar PET
Village panganan Inc. sing golek jar PET
Dongguan Fukang Plastik Co, ltd. Ditetepake ing taun 2009, sing ana ing City City, Guangdong, China lan nutupi 9000 meter persegi.Kanthi 80 karyawan trampil, mesin suntik 20pcs lan mesin sing ndamu. Kita khusus ing manufaktur lan ngekspor macem-macem jinis botol pet lan HDPE. Sing biasane digunakake kanggo farmasave lan industri panganan, perusahaan kita wis ngliwati GB / T19001-2016 / ISO9001: Produk kita 2015 Sertifikasi Manajemen 2015 Australia, Brazil, Kanada, Amerika Serikat, India, Selandia Anyar, Filipina, Hdpeutik HDPE lan Botol Olahraga, Kapsul, Pil lan Tablet, EtcLess Botol Panganan Kanggo ngemot macem-macem jinis panganan, kayata permen, cookie, coklat, kacang, butter kacang lan rempah-rempah, kayata jam tangan, kayata t-shirt, dolanan, hadiah, Perhiasan, Alat Alat Perhiasan lan Elektronik Kita uga nyedhiyakake layanan OEM, kayata nggawe cetakan anyar lan logo percetakan minangka desain pelanggan kanthi tulus sambutan karo kita.
Pelanggan Amerika Serikat memesan peso iki kanggo ngemas uyah laut 5LB wiwit taun 2004
Pelanggan Amerika Serikat memesan peso iki kanggo ngemas uyah laut 5LB wiwit taun 2004
Dongguan Fukang Plastik Co, ltd. Ditetepake ing taun 2009, sing ana ing City City, Guangdong, China lan nutupi 9000 meter persegi.Kanthi 80 karyawan trampil, mesin suntik 20pcs lan mesin sing ndamu. Kita khusus ing manufaktur lan ngekspor macem-macem jinis botol pet lan HDPE. Sing biasane digunakake kanggo farmasave lan industri panganan, perusahaan kita wis ngliwati GB / T19001-2016 / ISO9001: Produk kita 2015 Sertifikasi Manajemen 2015 Australia, Brazil, Kanada, Amerika Serikat, India, Selandia Anyar, Filipina, Hdpeutik HDPE lan Botol Olahraga, Kapsul, Pil lan Tablet, EtcLess Botol Panganan Kanggo ngemot macem-macem jinis panganan, kayata permen, cookie, coklat, kacang, butter kacang lan rempah-rempah, kayata jam tangan, kayata t-shirt, dolanan, hadiah, Perhiasan, Alat Alat Perhiasan lan Elektronik Kita uga nyedhiyakake layanan OEM, kayata nggawe cetakan anyar lan logo percetakan minangka desain pelanggan kanthi tulus sambutan karo kita.
Pelanggan Amerika Serikat nuntut jar iki kanggo kopi 150g
Pelanggan Amerika Serikat nuntut jar iki kanggo kopi 150g
Dongguan Fukang Plastik Co, ltd. Ditetepake ing taun 2009, sing ana ing City City, Guangdong, China lan nutupi 9000 meter persegi.Kanthi 80 karyawan trampil, mesin suntik 20pcs lan mesin sing ndamu. Kita khusus ing manufaktur lan ngekspor macem-macem jinis botol pet lan HDPE. Sing biasane digunakake kanggo farmasave lan industri panganan, perusahaan kita wis ngliwati GB / T19001-2016 / ISO9001: Produk kita 2015 Sertifikasi Manajemen 2015 Australia, Brazil, Kanada, Amerika Serikat, India, Selandia Anyar, Filipina, Hdpeutik HDPE lan Botol Olahraga, Kapsul, Pil lan Tablet, EtcLess Botol Panganan Kanggo ngemot macem-macem jinis panganan, kayata permen, cookie, coklat, kacang, butter kacang lan rempah-rempah, kayata jam tangan, kayata t-shirt, dolanan, hadiah, Perhiasan, Alat Alat Perhiasan lan Elektronik Kita uga nyedhiyakake layanan OEM, kayata nggawe cetakan anyar lan logo percetakan minangka desain pelanggan kanthi tulus sambutan karo kita.
Kiriman
Kiriman
Kiriman Kinerja sing apik banget ndadekake produk iki cocog kanggo digunakake karo kabeh jinis proyektor, utamane karo panjaluk materi definisi tinggi sing tambah akeh.
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa