Warta

Presentasi conto
Presentasi conto
Kolega kita sukses ngirim conto, lan Perusahaan menehi hadiah cilik kanggo menehi semangat kolega anyar. Saben conto sing dikirim minangka wiji pangarep-arep, nambah saben dina, lan wektu bakal menehi hadiah.
2021/01/09
Kegiatan latihan staf
Kegiatan latihan staf
Kegiatan latihan staf. duwe departemen layanan sawise-sales profesional, sing tanggung jawab nawakake layanan lan dhukungan sawise-lengkap.
2020/12/29
Budaya FuKang
Budaya FuKang
Kagiyatan rapat esuk sing sugeng saben esuk, dina srengenge katon gemeter!
2020/12/17
Kegiatan outdoor perusahaan
Kegiatan outdoor perusahaan
Fukang Plastic Products Co., ltd fokus ing kegiatan outdoor kanggo karyawan. Kali iki omah pertanian mandhiri sing diselenggarakake ing wulan November, Nambah kohesi tim lan nyadari kombinasi istirahat kerja. Kabeh wong nyiapake bahan, masak bareng, lan mangan awan sing disiapake dhewe. Rasane enak lan ati kebak prestasi. Sawise mangan, kita ngatur kegiatan Kompetitif kanggo rong tim cilik, kayata game bulutangkis, tim njupuk game botol banyu lan liya-liyane. Kabeh wong ngguyu lan ngguyu, lan pungkasane njupuk foto kanggo tim sing apik.
2020/12/07
Kagiyatan PK wulan September
Kagiyatan PK wulan September
Ana rong klompok sing kudu gelut kanggo kompetisi. Dheweke minangka tim macan lan serigala. Kabeh peserta melu nyoba kanggo entuk penghargaan kanggo tim kasebut. Liwat kompetisi iki, Kabeh wong tuwuh, lan kabeh kita nambah pangerten marang semangat kerja tim, Kabeh wong ing perusahaan fukang bakal terus berjuang kanggo urip sing luwih apik.
2020/10/27
Pelanggan Kita
Pelanggan Kita
Sing umume digunakake kanggo apotek lan industri panganan, kabeh bahan iku bahan panganan lan wis lulus sertifikasi FDA, EU 、 LFGB, lan produk kami misuwur banget ing Australia, Brasil, Kanada, Amerika Serikat, India, Newland, Mexico, Filipina lsp .
2020/07/28
Pilih basa liyane
Basa saiki:Javanese