Produk

Guci Panganan Plastik
Guci Panganan Plastik
Botol plastik sing aman, gratis kanggo panganan, apik kanggo dapur, pantry, utawa kluwarga kanggo nyimpen barang garing, rempah-rempah, kacang-kacangan, proses mentega kacang, kopi, coklat, acar lan liya-liyane; kita duwe jar ing macem-macem bentuk lan ukuran, saka 10oz nganti 178oz, tutup bisa tutup plastik sekrup lan tutup aluminium lan desain cangkeme sing amba supaya gampang njupuk produk saka jar, logo khusus bisa dilebokake ing jar utawa tutup kanthi nyithak, label stiker utawa nyusut.
2020/07/14
Botol bumbu
Botol bumbu
Botol rempah-rempah kosong iki minangka solusi ideal kanggo nyimpen lan nggunakake rempah-rempah, ramuan, lan gosokan Myspicer. Digawe saka polipropilena bening (PET) sing cocog karo FDA, kita duwe botol bumbu kanthi desain lan ukuran sing beda, kayata 2oz, 3oz, 4oz, 5oz, 6oz, 8oz, 10oz, 16oz, 32oz, lan t tutup plastik nganggo Segel kanggo segel kesegaran lan njaga rempah-rempah supaya bisa urip luwih dawa. Logo sampeyan dhewe bisa dilebokake ing botol utawa tutup kanthi nyithak, menehi label utawa embossing
2020/07/14
Botol perawatan kesehatan PET
Botol perawatan kesehatan PET
Sing ditawakake akeh botol plastik lan botol hdpe kanthi tekanan mudhun & tutup tahan bocah lan liner busa iku cocog kanggo ngobati kapsul CBD, pil, ekstrak hemp vitamin, lan liya-liyane, tutup bisa uga tutup aluminium, tutup flip utawa tutup sekrup tradhisi, ukuran lan warna opsional, saka 30cc, 60cc, 100cc, 120cc, 150cc, 175cc, 200cc, 225cc, 250cc, 300cc, 400cc, 500cc, 650cc, Botol kasebut duwe cangkeme sudhut supaya gampang diisi lan dibuwang, lan Logo sampeyan dhewe bisa dilebokake ing botol utawa tutup kanthi nyithak, menehi label utawa embossing
2020/07/14
Jar Plastik 100cc Karo Shaker, Botol Spice Grip Plastik
Jar Plastik 100cc Karo Shaker, Botol Spice Grip Plastik
Botol Plastik 100cc Karo Shaker, Botol Spice Grip Plastik
2020/10/09
Grosir bungkus bumbu 225ml, jar kemasan cabai uyah
Grosir bungkus bumbu 225ml, jar kemasan cabai uyah
Grosir bungkus jar 225ml, jar bungkus cabai uyah
2020/10/09
Jar bungkus Plastik bunderan 450ml kanggo bubuk bubuk lada ireng
Jar bungkus Plastik bunderan 450ml kanggo bubuk bubuk lada ireng
450 ml bungkus Plastik bungkus bubuk mrico ireng
2020/10/09
Jar Spice PVC kanggo Wadhah Kemasan Bubuk
Jar Spice PVC kanggo Wadhah Kemasan Bubuk
Jar Spice PVC kanggo Wadah Kemasan Bubuk
2020/10/09
Manual grinding uyah lan mrico / gilingan panganan garing mini / uyah Mini
& pabrik mrico
Manual grinding uyah lan mrico / gilingan panganan garing mini / uyah Mini & pabrik mrico
Gilingan uyah lan mrico manual / gilingan panganan garing mini / Uyah mini & pabrik mrico
2020/10/09
Set grinder uyah lan mrico ukuran khusus sing berkualitas tinggi
Set grinder uyah lan mrico ukuran khusus sing berkualitas tinggi
Set grinder uyah lan mrico ukuran khusus berkualitas tinggi
2020/10/09
Jual Hot 225ml toples bumbu plastik pawon kanthi tutup corak
Jual Hot 225ml toples bumbu plastik pawon kanthi tutup corak
Jual Hot 225ml toples bumbu plastik pawon kanthi tutup corak
2020/10/09
Hot sale Plastik Garam Lada Garam Plastik kanggo bumbu BBQ Barbecue
Hot sale Plastik Garam Lada Garam Plastik kanggo bumbu BBQ Barbecue
Plumbon Garam Plastik Garam Plastik sing Disedhot kanggo bumbu BBQ Barbecue
2020/10/09
Botol grosir Plastik Spice Pepper Grinder / Garam Lan Pabrik Mrica
Botol grosir Plastik Spice Pepper Grinder / Garam Lan Pabrik Mrica
Botol Plastik Spice Pepper Grinder / Garam Lan Pabrik Mrica
2020/10/09
Pilih basa liyane
Basa saiki:Javanese