Produk

Fukang Plastik Plastik Jar Nolek Coklat Cookie
Fukang Plastik Plastik Jar Nolek Coklat Cookie
Botol nutWadhah plastik kanggo rempah-rempahBotol Manis PlastikProses Production Botol lan Caps beda-beda, botol pet sing kudu ngasilake embrio dhisik, banjur gunakake teknologi sing ndamu kanggo ngasilake botol-botol.
Botol botol botol botol wadhah cermin pepper
Botol botol botol botol wadhah cermin pepper
Botol rempah-rempah kosong iki minangka solusi ideal kanggo nyimpen lan nggunakake rempah-rempah, ramuan, lan gosokan Myspicer. Digawe saka polipropilena bening (PET) sing cocog karo FDA, kita duwe botol bumbu kanthi desain lan ukuran sing beda, kayata 2oz, 3oz, 4oz, 5oz, 6oz, 8oz, 10oz, 16oz, 32oz, lan t tutup plastik nganggo Segel kanggo segel kesegaran lan njaga rempah-rempah supaya bisa urip luwih dawa. Logo sampeyan dhewe bisa dilebokake ing botol utawa tutup kanthi nyithak, menehi label utawa embossing
Botol Kedokteran Botol Perawatan Kesehatan Fukang Pet Fotaceutical Wadhah
Botol Kedokteran Botol Perawatan Kesehatan Fukang Pet Fotaceutical Wadhah
Botol Kesehatan PetProdusen Botol FarmasiPlastik spplement lodhongBebas hubungi sampeyan!Kita minangka produk plastik Fukang CO, LTD, kitaang ing taun 2006 lan kita duwe pengalaman ngekspor, kita bisa mbantu sampeyan kabeh babagan ngimpor saka China, lan kita bisa ngasilake 1500000 potongan saben dinane.
Grosir Botol Botol Berkualitas Tinggi - Dongguan Fukang Plastik Co, Ltd
Grosir Botol Botol Berkualitas Tinggi - Dongguan Fukang Plastik Co, Ltd
Grosir Botol Botol Berkualitas Tinggi - Dongguan Fukang Plastik Co, Ltd, Produsen Produsen Pet / Hdpe Botol / KontanerIki minangka produk anyar kita, sing dirancang kanggo bungkusan saos, dheweke gampang disimpen lan gampang digunakake, dheweke duwe tutup cilik ing ndhuwur supaya saos luwih ceramah, lan ketebalan gampang banget.Mangga hubungi kita hubungi kita.
Kulon brosur kritik frukang 50gram kritik nganggo tutup kayu sing dituding ireng kanthi rega sing apik
Kulon brosur kritik frukang 50gram kritik nganggo tutup kayu sing dituding ireng kanthi rega sing apik
Babagan FukangDongguan Fukang Plastik Co, Ltd ing taun 1999, sing ana ing Guangdong, China lan nutupi 9000 meter persegi. Kita khusus kanggo manufaktur lan ngekspor macem-macem jinis botol pet lan HDPE. sing biasane digunakake kanggo farmasi lan panganan industri, kabeh bahan minangka bahan panganan lan wis lulus FDA, lan produkku populer ing Australia, Brasil, Kanada, Newland, Mexico, Filipina dll Botol Farmaseut Pet Farmase Pet Farmase digunakake kanggo ngupayakake produk perawatan kesehatan, nutrisi, supule, pil lan tablet, kayata cukur, cookie, coklat lan butter butter Rempah-rempah, lsp, botol plastik bisa digunakake kanggo tujuan khusus, kayata jam tangan, T-Shirt, Perhiasan, kayata nggawe cetakan elektronik, kayata nggawe cetakan elektronik lan logo kanggo pelanggan Rancang kita tulus sambutan sampeyan kanggo kerja sama karo kita.
Fukang Grosir 100g Krime nganggo tutup kayu sing dicenthang kanthi rega sing apik
Fukang Grosir 100g Krime nganggo tutup kayu sing dicenthang kanthi rega sing apik
Babagan FukangDongguan Fukang Plastik Co, Ltd ing taun 1999, sing ana ing Guangdong, China lan nutupi 9000 meter persegi. Kita khusus kanggo manufaktur lan ngekspor macem-macem jinis botol pet lan HDPE. sing biasane digunakake kanggo farmasi lan panganan industri, kabeh bahan minangka bahan panganan lan wis lulus FDA, lan produkku populer ing Australia, Brasil, Kanada, Newland, Mexico, Filipina dll Botol Farmaseut Pet Farmase Pet Farmase digunakake kanggo ngupayakake produk perawatan kesehatan, nutrisi, supule, pil lan tablet, kayata cukur, cookie, coklat lan butter butter Rempah-rempah, lsp, botol plastik bisa digunakake kanggo tujuan khusus, kayata jam tangan, T-Shirt, Perhiasan, kayata nggawe cetakan elektronik, kayata nggawe cetakan elektronik lan logo kanggo pelanggan Rancang kita tulus sambutan sampeyan kanggo kerja sama karo kita.
Fukang paling apik F-350e 350ML Spice botol botol botol Petut Peteng nganggo tutup kupu
Fukang paling apik F-350e 350ML Spice botol botol botol Petut Peteng nganggo tutup kupu
Babagan FukangDongguan Fukang Plastik Co, Ltd ing taun 1999, sing ana ing Guangdong, China lan nutupi 9000 meter persegi. Kita khusus kanggo manufaktur lan ngekspor macem-macem jinis botol pet lan HDPE. sing biasane digunakake kanggo farmasi lan panganan industri, kabeh bahan minangka bahan panganan lan wis lulus FDA, lan produkku populer ing Australia, Brasil, Kanada, Newland, Mexico, Filipina dll Botol Farmaseut Pet Farmase Pet Farmase digunakake kanggo ngupayakake produk perawatan kesehatan, nutrisi, supule, pil lan tablet, kayata cukur, cookie, coklat lan butter butter Rempah-rempah, lsp, botol plastik bisa digunakake kanggo tujuan khusus, kayata jam tangan, T-Shirt, Perhiasan, kayata nggawe cetakan elektronik, kayata nggawe cetakan elektronik lan logo kanggo pelanggan Rancang kita tulus sambutan sampeyan kanggo kerja sama karo kita.
Grosir Fukang berkualitas F-100E 100ml botol botol Seasing kanthi tutup kupu
Grosir Fukang berkualitas F-100E 100ml botol botol Seasing kanthi tutup kupu
Babagan FukangDongguan Fukang Plastik Co, Ltd ing taun 1999, sing ana ing Guangdong, China lan nutupi 9000 meter persegi. Kita khusus kanggo manufaktur lan ngekspor macem-macem jinis botol pet lan HDPE. sing biasane digunakake kanggo farmasi lan panganan industri, kabeh bahan minangka bahan panganan lan wis lulus FDA, lan produkku populer ing Australia, Brasil, Kanada, Newland, Mexico, Filipina dll Botol Farmaseut Pet Farmase Pet Farmase digunakake kanggo ngupayakake produk perawatan kesehatan, nutrisi, supule, pil lan tablet, kayata cukur, cookie, coklat lan butter butter Rempah-rempah, lsp, botol plastik bisa digunakake kanggo tujuan khusus, kayata jam tangan, T-Shirt, Perhiasan, kayata nggawe cetakan elektronik, kayata nggawe cetakan elektronik lan logo kanggo pelanggan Rancang kita tulus sambutan sampeyan kanggo kerja sama karo kita.
Fukang F-265A 265mL Plastik Botol Botol Wadhah Kain kanthi tutup Shaker khusus
Fukang F-265A 265mL Plastik Botol Botol Wadhah Kain kanthi tutup Shaker khusus
Babagan FukangDongguan Fukang Plastik Co, Ltd ing taun 1999, sing ana ing Guangdong, China lan nutupi 9000 meter persegi. Kita khusus kanggo manufaktur lan ngekspor macem-macem jinis botol pet lan HDPE. sing biasane digunakake kanggo farmasi lan panganan industri, kabeh bahan minangka bahan panganan lan wis lulus FDA, lan produkku populer ing Australia, Brasil, Kanada, Newland, Mexico, Filipina dll Botol Farmaseut Pet Farmase Pet Farmase digunakake kanggo ngupayakake produk perawatan kesehatan, nutrisi, supule, pil lan tablet, kayata cukur, cookie, coklat lan butter butter Rempah-rempah, lsp, botol plastik bisa digunakake kanggo tujuan khusus, kayata jam tangan, T-Shirt, Perhiasan, kayata nggawe cetakan elektronik, kayata nggawe cetakan elektronik lan logo kanggo pelanggan Rancang kita tulus sambutan sampeyan kanggo kerja sama karo kita.
Fukang Professional 100 ml pharmaceutical nggunakake botol, kapsul drung wadhah manufaktur B-100L
Fukang Professional 100 ml pharmaceutical nggunakake botol, kapsul drung wadhah manufaktur B-100L
About FukangDongguan Fukang Plastic Products Co., Ltd diadegaké ing taun 1999, dumunung ing Guangdong, China lan dijamin 9000 meter. We sing specialized ing Manufaktur lan ngekspor macem-macem jinis PET lan HDPE gendul. kang sing utamané dipigunakaké kanggo farmasi lan pangan industri, kabeh bahan pangane bahan lan wis liwati FDA, EU, LFGB sertifikasi, lan produk kita banget populer ing Australia, Brasil, Kanada, Amerika negara, India, Newland, Mexico, Philippine etc HDPE lan PET bottles pharmaceutical digunakake kanggo packing barang kesehatan, Nutrition, tambahan olahraga, kapsul, pil lan tablet, etc gendul pangan PET digunakake kanggo ngemot macem-macem jinis panganan, kayata Candy, cookie, coklat, perkakas, butter kacang lan rempah-rempah, gendul plastik etc Kita bisa uga dipigunakaké kanggo tujuan khusus, kayata packing watch, T-shirt, Toys, peparingé, perhiasan, nulis lan produk elektronik Kita uga nyedhiyani layanan OEM, kayata nggawe cetakan anyar lan Printing logo minangka kang customer desain We Sincerely welcome sampeyan kerjo bareng karo kita.
Fukang Customized 120ml phbarmaceutical nggunakake pil botol kapsul wadhah tamba B-120M manufaktur Saka China
Fukang Customized 120ml phbarmaceutical nggunakake pil botol kapsul wadhah tamba B-120M manufaktur Saka China
About FukangDongguan Fukang Plastic Products Co., Ltd diadegaké ing taun 1999, dumunung ing Guangdong, China lan dijamin 9000 meter. We sing specialized ing Manufaktur lan ngekspor macem-macem jinis PET lan HDPE gendul. kang sing utamané dipigunakaké kanggo farmasi lan pangan industri, kabeh bahan pangane bahan lan wis liwati FDA, EU, LFGB sertifikasi, lan produk kita banget populer ing Australia, Brasil, Kanada, Amerika negara, India, Newland, Mexico, Philippine etc HDPE lan PET bottles pharmaceutical digunakake kanggo packing barang kesehatan, Nutrition, tambahan olahraga, kapsul, pil lan tablet, etc gendul pangan PET digunakake kanggo ngemot macem-macem jinis panganan, kayata Candy, cookie, coklat, perkakas, butter kacang lan rempah-rempah, gendul plastik etc Kita bisa uga dipigunakaké kanggo tujuan khusus, kayata packing watch, T-shirt, Toys, peparingé, perhiasan, nulis lan produk elektronik Kita uga nyedhiyani layanan OEM, kayata nggawe cetakan anyar lan Printing logo minangka kang customer desain We Sincerely welcome sampeyan kerjo bareng karo kita.
Fukang kualitas paling apik 150mlupan nggunakake botol pill pil kapsul tamba cap
Fukang kualitas paling apik 150mlupan nggunakake botol pill pil kapsul tamba cap
Babagan FukangDongguan Fukang Plastik Co, Ltd ing taun 1999, sing ana ing Guangdong, China lan nutupi 9000 meter persegi. Kita khusus kanggo manufaktur lan ngekspor macem-macem jinis botol pet lan HDPE. sing biasane digunakake kanggo farmasi lan panganan industri, kabeh bahan minangka bahan panganan lan wis lulus FDA, lan produkku populer ing Australia, Brasil, Kanada, Newland, Mexico, Filipina dll Botol Farmaseut Pet Farmase Pet Farmase digunakake kanggo ngupayakake produk perawatan kesehatan, nutrisi, supule, pil lan tablet, kayata cukur, cookie, coklat lan butter butter Rempah-rempah, lsp, botol plastik bisa digunakake kanggo tujuan khusus, kayata jam tangan, T-Shirt, Perhiasan, kayata nggawe cetakan elektronik, kayata nggawe cetakan elektronik lan logo kanggo pelanggan Rancang kita tulus sambutan sampeyan kanggo kerja sama karo kita.
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa