Botol Plastik Hdpe

Botol ekstrusi
Botol ekstrusi
Kita khusus nggawe lan ngekspor macem-macem jinis botol PET lan HDPE. sing umume digunakake kanggo apotek lan industri panganan, kabeh bahan bahan panganan lan wis lulus sertifikasi FDA, EU 、 LFGB, lan produk kami misuwur banget ing Australia, Brasil, Kanada, Amerika Serikat, India, Newland, Mexico, Filipina lsp .
2020/07/14
Pilih basa liyane
Basa saiki:Javanese