Botol Pet Farmasi

Botol perawatan kesehatan PET
Botol perawatan kesehatan PET
Sing ditawakake akeh botol plastik lan botol hdpe kanthi tekanan mudhun & tutup tahan bocah lan liner busa iku cocog kanggo ngobati kapsul CBD, pil, ekstrak hemp vitamin, lan liya-liyane, tutup bisa uga tutup aluminium, tutup flip utawa tutup sekrup tradhisi, ukuran lan warna opsional, saka 30cc, 60cc, 100cc, 120cc, 150cc, 175cc, 200cc, 225cc, 250cc, 300cc, 400cc, 500cc, 650cc, Botol kasebut duwe cangkeme sudhut supaya gampang diisi lan dibuwang, lan Logo sampeyan dhewe bisa dilebokake ing botol utawa tutup kanthi nyithak, menehi label utawa embossing
2020/07/14
Pilih basa liyane
Basa saiki:Javanese