Jar Jar Plastik

Guci Panganan Plastik
Guci Panganan Plastik
Botol plastik sing aman, gratis kanggo panganan, apik kanggo dapur, pantry, utawa kluwarga kanggo nyimpen barang garing, rempah-rempah, kacang-kacangan, proses mentega kacang, kopi, coklat, acar lan liya-liyane; kita duwe jar ing macem-macem bentuk lan ukuran, saka 10oz nganti 178oz, tutup bisa tutup plastik sekrup lan tutup aluminium lan desain cangkeme sing amba supaya gampang njupuk produk saka jar, logo khusus bisa dilebokake ing jar utawa tutup kanthi nyithak, label stiker utawa nyusut.
2020/07/14
Botol obat HDPE
Botol obat HDPE
Sing umume digunakake kanggo apotek lan industri panganan, kabeh bahan bahan panganan lan wis lulus sertifikasi FDA, EU 、 LFGB, lan produk kami misuwur ing Australia, Brasil, Kanada, Amerika Serikat, India, Newland, Meksiko, Filipina lsp.
2020/07/28
Pilih basa liyane
Basa saiki:Javanese