Jar Spice Plastik

Botol bumbu
Botol bumbu
Botol rempah-rempah kosong iki minangka solusi ideal kanggo nyimpen lan nggunakake rempah-rempah, ramuan, lan gosokan Myspicer. Digawe saka polipropilena bening (PET) sing cocog karo FDA, kita duwe botol bumbu kanthi desain lan ukuran sing beda, kayata 2oz, 3oz, 4oz, 5oz, 6oz, 8oz, 10oz, 16oz, 32oz, lan t tutup plastik nganggo Segel kanggo segel kesegaran lan njaga rempah-rempah supaya bisa urip luwih dawa. Logo sampeyan dhewe bisa dilebokake ing botol utawa tutup kanthi nyithak, menehi label utawa embossing
2020/07/14
Botol Plastik Rempah Plastik 500ML kanggo kari bubuk 1 pembeli
Botol Plastik Rempah Plastik 500ML kanggo kari bubuk 1 pembeli
Rincian Cepet Jinis: Botol Panyimpenan & Kendi Bumbu Gaya kontainer: Tutup Kemasan: > 10 Kapasitas: 0,5-1L, 500ml Ukuran: S Gunakake: Spice Bahan: Plastik Jinis Plastik: PP Fitur: Berkelanjutan Papan Asal: Guangdong, China Jeneng Merek: FUKANG Nomer Model: F-500L Ukuran: L80mm * W70mm * H127mm Werna botol: transparan Werna tutup: opsional Tutup: Tutup kupu-kupu Wangun: Khusus Layanan logo: percetakan layar, label stiker, embossing Sertifikat: FDA dununge: Australia, Sudan, Mexico, Brazil, USA Sampel: gratis
2020/10/27
Botol plastik rempah-rempah kelas 900cc panganan kanggo kertas
Botol plastik rempah-rempah kelas 900cc panganan kanggo kertas
Rincian Cepet Bahan Dasar: PET Bahan Kerah: Botol Plastik PET Gunakake: Loose Powder Bahan Cap: Plastik Papan Asal: Guangdong, China Nomer Model: F-900E spice shaker Jeneng Merek: Fukang spice shakers Jinis Plastik: PET Ukuran: L89 * W70 ** H178mm Werna botol: Transparan Werna tutup: Custom Kualitas: Standar internasional Ukuran gulu: 62mm Bobot jar: 63 gram Bobot tutup: 9 gram Jinis: shaker spice Sertifikat: QS & FDA Layanan: OEM / ODM Bahan Awak: Plastik
2020/10/27
Botol Shaker Lada Lada 100ml Persegi, Jar Bubuk Protein Shaker Botol Kari
Botol Shaker Lada Lada 100ml Persegi, Jar Bubuk Protein Shaker Botol Kari
Rincian Cepet Jinis: Herb & Alat Spice Herb & Tipe Alat Spice: Spice & Shaker Mrica Bahan: Plastik Jinis Plastik: PP Sertifikasi: CE / EU, LFGB, Sgs, FDA Fitur: Berkelanjutan Papan Asal: Guangdong, China Jeneng Merek: FUKANG Nomer Model: F-100A Werna jar: transparan Ukuran: L44 * W44 * H73mm Kapasitas: 100ml Tipe Sealing: Shaker dilipat Karakter: BPA gratis Dianggo: kemasan bubuk mrico uyah Sertifikat: FDA Logo: label stiker, cetakan layar sutra Sampel: gratis JENIS: pabrikan
2020/10/27
Grosir 500 ml botol bumbu plastik PET / bahan wadhah panganan
Grosir 500 ml botol bumbu plastik PET / bahan wadhah panganan
Rincian Cepet Jinis: Botol Panyimpenan & Kendi Gunakake: Spice Bahan: Plastik Jinis Plastik: PET Fitur: Berkelanjutan, Lipat, Simpenan Papan Asal: Guangdong, China Jeneng: Fukang Nomer Model: F-500I Jeneng produk: F-500I Spice jar Dianggo: Wadah Spice Werna: Warna Khusus Wangun: Alun-alun Kapasitas: 500ml Tutup: Shaker Logo: Logo Khusus Ukuran: 84 * 84 * 94mm Bobot: 36g Sertifikasi: FDA SGS Iso
2020/10/27
32 oz Wadah Plastik Plastik Rectangular Plainer karo Shaker Lid 3 pembeli
32 oz Wadah Plastik Plastik Rectangular Plainer karo Shaker Lid 3 pembeli
Rincian Cepet Jinis: Botol Panyimpenan & Kendi Bumbu Gaya kontainer: Tutup nganggo Lubang Kemasan: > 10 Kapasitas: 1-2L Ukuran: M Gunakake: Spice Bahan: Plastik Fitur: Berkelanjutan, BPA gratis Papan Asal: Guangdong, China Jeneng Merek: FUKANG Nomer Model: F1027A Aplikasi: Kemasan rempah-rempah Werna wadhah: botol transparan Volume: 32 OZ Werna tutup: opsional MOQ: 5000 pcs Pencetakan logo: Custom Sticker Sertifikasi: disetujoni FDA lokasi: USA Sampel: Disedhiyakake Kanthi Bebas
2020/10/27
Botol Plastik kanthi tutup Flip kanggo Bubuk Rempah-rempah 500 gram 4 pembeli
Botol Plastik kanthi tutup Flip kanggo Bubuk Rempah-rempah 500 gram 4 pembeli
Rincian Cepet Panggunaan Industri: Spice Papan Asal: Guangdong, China Jeneng Merek: FUKANG Nomer Model: F-1100C Penanganan Lumahing: Nyithak Layar Bahan Dasar: PET Bahan Awak: PET Bahan Kerah: PET Tipe Sealing: Ngayak lan tutup ndhuwur kanggo stoples bumbu plastik gedhe 1 liter Jinis Plastik: PET Werna jar bumbu: transparan Werna tutup: ijo, biru, kuning. oranye, putih, ireng Ukuran: L92mm * W78mm * H205mm Kapasitas: 500 gram Sertifikat: FDA / EU Layanan logo: percetakan layar, label stiker, embossing Panggunaan: wadhah rempah-rempah gayane: pabrik dununge: Timur Tengah / Lesotho / Brasil / Amerika / Austria / Maladewa / Walanda / Paraguay conto: gratis
2020/10/27
Jampi plastik lan alat bumbu plastik bumbu rempah-rempah plastik bumbu botol pengaduk mrico kosong
Jampi plastik lan alat bumbu plastik bumbu rempah-rempah plastik bumbu botol pengaduk mrico kosong
Rincian Cepet Bahan Dasar: PET Bahan Kerah: Botol Plastik PET Gunakake: Loose Powder Bahan Cap: Plastik Papan Asal: China Nomer Model: F-070B Jeneng: OEM Jinis Plastik: PET Ukuran: Dia46mm * H56mm Kapasitas: 70ml Werna botol: transparan Werna tutup: adat Watake: bahan panganan Jinis: Botol rempah-rempah plastik PET Layanan: OEM / ODM Wangun: Wangun Babak Bahan: PET Sale jar
2020/10/27
Botol rempah-rempah plastik 200gr kanggo panganan bubuk, jar bumbu kemasan 200ml kanthi tutup shaker
Botol rempah-rempah plastik 200gr kanggo panganan bubuk, jar bumbu kemasan 200ml kanthi tutup shaker
Rincian Cepet Jinis: Herb & Alat Spice Herb & Tipe Alat Spice: Spice & Penggiling Kacang Bahan: Plastik Jinis Plastik: PET Sertifikasi: CE / EU, LFGB, Sgs, FDA Fitur: Berkelanjutan Papan Asal: Guangdong, China Jeneng Merek: FUKANG Nomer Model: F-196A Werna jar bumbu: transparan Ukuran: DIA46mm * H94mm Kualitas: standar internasional Kapasitas: 200ml Sertifikat: FDA Jinis penyegelan: tutup corak Logo: percetakan layar, label stiker Teknik: cetakan cetakan Dianggo: Kitchen Spice Salt Grinder Sampel: gratis
2020/10/27
Botol plastik / ml uyah / mrico 100 ml
Botol plastik / ml uyah / mrico 100 ml
Rincian Cepet Jinis: Herb & Alat Spice Herb & Tipe Alat Spice: Spice & Shaker Mrica Bahan: Plastik Jinis Plastik: PET Sertifikasi: CE / EU, Sgs, FDA Fitur: Berkelanjutan, Simpenan Papan Asal: China Jeneng: Fukang Nomer Model: F-100C Dianggo: Kitchen Spice Salt Grinder Werna: Transparan Ukuran: Ukuran Khusus MOQ: 3000 pcs Wangun: Babak Jeneng produk: F-100C Kapasitas: 100ml Tutup: tutup flip / tutup shaker Sampel: sampel gratis Liyane: OEM / ODM
2020/10/27
Wadah Plastik Jar Spice Jar Mrica PET Kanthi Flip Cap 1 panuku
Wadah Plastik Jar Spice Jar Mrica PET Kanthi Flip Cap 1 panuku
Rincian Cepet Jinis: Herb & Alat Spice Herb & Tipe Alat Spice: Spice & Shaker Mrica Bahan: Plastik, PET Jar Body + PP Cap Fitur: Berkelanjutan Papan Asal: Guangdong, China Jeneng: Fukang Nomer Model: F-265A Ukuran: Dia56mm * H119mm Kapasitas: 265ml Colo r: Warna Khusus Dianggo: Panganan Wangun: Wangun Babak Sertifikasi: FDA MOQ: 5000 pcs Jeneng Produk: Tutup Sekrup Aplikasi: rempah-rempah, panganan
2020/10/27
Jar bungkus Plastik bungkus 450ml kanggo bubuk bubuk lada ireng
Jar bungkus Plastik bungkus 450ml kanggo bubuk bubuk lada ireng
450 ml bungkus Plastik bungkus bubuk mrico ireng
2020/10/09
Pilih basa liyane
Basa saiki:Javanese