Mesin cetakan jotosan kita ngasilake botol plastik

Mesin cetakan jotosan kita ngasilake botol plastik

Cetakan jotosan injeksi, cara nyetak parison sing ditutup ing ngisor kanthi mesin cithakan injeksi, lan banjur pindhah parison dadi cetakan tiup mati kanggo nyebul hawa sing dikompresi kanggo mbentuk produk. Produk sing diproduksi kanthi metode iki dicetak injeksi, mula ukurane akurat, presisi dhuwur, lan ora prelu dipotong; sisih ngisor ora ana kothong, mula kekuatane apik, lan botol sing katon apik banget bisa dipikolehi. Kajaba iku, kerugian materiale sithik lan cocog kanggo produksi massal produk sing padha. Ana Siji cetakan kanthi rong growong, Siji cetakan nganggo rong rongga. nomer growong beda duwe output saben dina beda. Biasane Siji cetakan kanthi rong growong, output saben dina bisa nganti 20.000 / dina.

2020/10/19
KONTAK KAMI
KIRIM INQUIRY SAIKI

Telpon:

+86-13662972489
Tambah komentar
Yen sampeyan duwe pitakon liyane, NULIS TO US
Cukup critakake syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih saka sing sampeyan bayangake.
Pilih basa liyane
English English Arabic Arabic German German Spanish Spanish French French Italian Italian Japanese Japanese Korean Korean Portuguese Portuguese Russian Russian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Afrikaans Afrikaans Amharic Amharic Azerbaijani Azerbaijani Belarusian Belarusian Bulgarian Bulgarian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Corsican Corsican Czech Czech Welsh Welsh Danish Danish Greek Greek Esperanto Esperanto Estonian Estonian Basque Basque Persian Persian Finnish Finnish Frisian Frisian Irish Irish Scots Gaelic Scots Gaelic Galician Galician Gujarati Gujarati Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hindi Hindi Hmong Hmong Croatian Croatian Haitian Creole Haitian Creole Hungarian Hungarian Armenian Armenian Indonesian Indonesian Igbo Igbo Icelandic Icelandic Hebrew Hebrew Javanese Javanese Georgian Georgian Kazakh Kazakh Khmer Khmer Kannada Kannada Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Latin Latin Luxembourgish Luxembourgish Lao Lao Lithuanian Lithuanian Latvian Latvian Malagasy Malagasy Maori Maori Macedonian Macedonian Malayalam Malayalam Mongolian Mongolian Marathi Marathi Malay Malay Maltese Maltese Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Dutch Dutch Norwegian Norwegian Chichewa Chichewa Punjabi Punjabi Polish Polish Pashto Pashto Romanian Romanian Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Samoan Samoan Shona Shona Somali Somali Albanian Albanian Serbian Serbian Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese Swedish Swedish Swahili Swahili Tamil Tamil Telugu Telugu Tajik Tajik Thai Thai Filipino Filipino Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu
Basa saiki:Javanese