Pelanggan Amerika Serikat nuntut jar iki kanggo kopi 150g

Pelanggan Amerika Serikat nuntut jar iki kanggo kopi 150g

Dongguan Fukang Plastik Co, ltd. Ditetepake ing taun 2009, sing ana ing City City, Guangdong, China lan nutupi 9000 meter persegi.

Kanthi 80 karyawan trampil, mesin suntik 20pcs lan mesin sing ndamu. Kita khusus ing manufaktur lan ngekspor macem-macem jinis botol pet lan HDPE. Sing biasane digunakake kanggo farmasave lan industri panganan, perusahaan kita wis ngliwati GB / T19001-2016 / ISO9001: Produk kita 2015 Sertifikasi Manajemen 2015 Australia, Brazil, Kanada, Amerika Serikat, India, Selandia Anyar, Filipina, Hdpeutik HDPE lan Botol Olahraga, Kapsul, Pil lan Tablet, EtcLess Botol Panganan Kanggo ngemot macem-macem jinis panganan, kayata permen, cookie, coklat, kacang, butter kacang lan rempah-rempah, kayata jam tangan, kayata t-shirt, dolanan, hadiah, Perhiasan, Alat Alat Perhiasan lan Elektronik Kita uga nyedhiyakake layanan OEM, kayata nggawe cetakan anyar lan logo percetakan minangka desain pelanggan kanthi tulus sambutan karo kita.


KONTAK KAMI
KIRIM INQUIRY SAIKI

Telpon:

+86-13662972489

Jar F450F kanggo ngemis kacang buncis 200g, lan logo sampeyan bisa dilebokake ing jar lan cap kanthi embossing, label sticker, bakal nggawe bungkus sampeyan luwih akeh


Rincian Cepet

Bahan dhasar: pet

Bahan Collar: Botol Plastik Kewan

Gunakake: cookie, kanggo nyimpen gula / permen / cookie

Bahan Cap Cap: Plastik

Panggonan Asal: Guangdong, China

Nomer Model: F-450F

Jeneng Brand: Fu Kang

Tipe Plastik: Pet

Werna: cetha / disesuaikan

Ukuran: L71 * W58 * 139mm

Kualitas: Standard Internasional

Sertifikat: iso9001

Kapasitas: 450ml / 15oz

Wangun: Custom / Squale

Teknik: jamur bledosan

Conto: gratis

Layanan:

OEM .DM


Fukang wis ngasilake botol plastik meh 20 taun, botol alun iki minangka salah sawijining botol adol panas, kabeh botol plastik kita wis nyasarake sertifikasi FDA. 150g, katon apik banget yen label stiker dilebokake ing botol.wah uga menehi layanan OEM, logo sampeyan dhewe bisa dilebokake ing botol lan tutup nganggo cetak, ember utawa stiker label


Yen sampeyan duwe pitakon liyane, NULIS TO US
Cukup critakake syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih saka sing sampeyan bayangake.
Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa