Pelanggan Amerika Serikat nuntut jar iki kanggo kopi 150g

Pelanggan Amerika Serikat nuntut jar iki kanggo kopi 150g

Toples F450F kanggo ngemot 200g biji kopi, lan logo sampeyan dhewe bisa dipasang jar lan tutup nganggo embossing, label stiker utawa cetakan, bakal nggawe bungkus sampeyan luwih aktif


Fukang wis meh nggawe 20 taun nggawe botol plastik, botol persegi iki minangka salah sawijining botol sing adol panas, biasane digunakake kanggo pengemasan produk panganan, kabeh botol plastik wis lulus sertifikasi FDA. Salah sawijine pelanggan USA nuntut jar iki kanggo biji kopi 150g, katon apik banget yen label stiker dilebokake ing botol. Kita uga nyedhiyakake layanan OEM, logo sampeyan dhewe bisa dilebokake ing botol lan tutup kanthi nyithak, embossing utawa label stiker

2020/09/04
KONTAK KAMI
KIRIM INQUIRY SAIKI

Telpon:

+86-13662972489
Tambah komentar

Yen sampeyan duwe pitakon liyane, NULIS TO US

Cukup critakake syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih saka sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Arabic Arabic German German Spanish Spanish French French Italian Italian Japanese Japanese Korean Korean Portuguese Portuguese Russian Russian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Afrikaans Afrikaans Amharic Amharic Azerbaijani Azerbaijani Belarusian Belarusian Bulgarian Bulgarian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Corsican Corsican Czech Czech Welsh Welsh Danish Danish Greek Greek Esperanto Esperanto Estonian Estonian Basque Basque Persian Persian Finnish Finnish Frisian Frisian Irish Irish Scots Gaelic Scots Gaelic Galician Galician Gujarati Gujarati Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hindi Hindi Hmong Hmong Croatian Croatian Haitian Creole Haitian Creole Hungarian Hungarian Armenian Armenian Indonesian Indonesian Igbo Igbo Icelandic Icelandic Hebrew Hebrew Javanese Javanese Georgian Georgian Kazakh Kazakh Khmer Khmer Kannada Kannada Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Latin Latin Luxembourgish Luxembourgish Lao Lao Lithuanian Lithuanian Latvian Latvian Malagasy Malagasy Maori Maori Macedonian Macedonian Malayalam Malayalam Mongolian Mongolian Marathi Marathi Malay Malay Maltese Maltese Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Dutch Dutch Norwegian Norwegian Chichewa Chichewa Punjabi Punjabi Polish Polish Pashto Pashto Romanian Romanian Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Samoan Samoan Shona Shona Somali Somali Albanian Albanian Serbian Serbian Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese Swedish Swedish Swahili Swahili Tamil Tamil Telugu Telugu Tajik Tajik Thai Thai Filipino Filipino Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu
Basa saiki:Javanese