Pelanggan Amerika Serikat memesan peso iki kanggo ngemas uyah laut 5LB wiwit taun 2004

Pelanggan Amerika Serikat memesan peso iki kanggo ngemas uyah laut 5LB wiwit taun 2004

Botol plastik iki digunakake kanggo mbungkus uyah segara 5LB, lan logo sampeyan dhewe bisa dipasang jar lan tutup nganggo embossing, label stiker utawa cetakan, bakal nggawe bungkus sampeyan luwih apik

Fukang wis meh ngasilake 20 taun ngasilake jar plastik, jar pet cangkang jembar minangka salah sawijining jinis toples adol panas, biasane digunakake kanggo ngemas produk panganan, produk listrik utawa hadiah, kabeh jar plastik kita wis lulus sertifikasi FDA salah sawijining pelanggan USA Pesenan jar iki kanggo mbungkus uyah segara 5LB wiwit taun 2004, aku yakin kita bakal kerja sama kanggo proyek kemasan jar plastik liyane. kita uga nyedhiyakake layanan OEM, logo sampeyan dhewe bisa dipasang ing jar lan tutup kanthi nyithak, embossing utawa stiker label

2020/09/04
KONTAK KAMI
KIRIM INQUIRY SAIKI

Telpon:

+86-13662972489
Tambah komentar

Yen sampeyan duwe pitakon liyane, NULIS TO US

Cukup critakake syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih saka sing sampeyan bayangake.

Pilih basa liyane
English English Arabic Arabic German German Spanish Spanish French French Italian Italian Japanese Japanese Korean Korean Portuguese Portuguese Russian Russian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Afrikaans Afrikaans Amharic Amharic Azerbaijani Azerbaijani Belarusian Belarusian Bulgarian Bulgarian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Corsican Corsican Czech Czech Welsh Welsh Danish Danish Greek Greek Esperanto Esperanto Estonian Estonian Basque Basque Persian Persian Finnish Finnish Frisian Frisian Irish Irish Scots Gaelic Scots Gaelic Galician Galician Gujarati Gujarati Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hindi Hindi Hmong Hmong Croatian Croatian Haitian Creole Haitian Creole Hungarian Hungarian Armenian Armenian Indonesian Indonesian Igbo Igbo Icelandic Icelandic Hebrew Hebrew Javanese Javanese Georgian Georgian Kazakh Kazakh Khmer Khmer Kannada Kannada Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Latin Latin Luxembourgish Luxembourgish Lao Lao Lithuanian Lithuanian Latvian Latvian Malagasy Malagasy Maori Maori Macedonian Macedonian Malayalam Malayalam Mongolian Mongolian Marathi Marathi Malay Malay Maltese Maltese Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Dutch Dutch Norwegian Norwegian Chichewa Chichewa Punjabi Punjabi Polish Polish Pashto Pashto Romanian Romanian Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Samoan Samoan Shona Shona Somali Somali Albanian Albanian Serbian Serbian Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese Swedish Swedish Swahili Swahili Tamil Tamil Telugu Telugu Tajik Tajik Thai Thai Filipino Filipino Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu
Basa saiki:Javanese