Layanan

F-3500A
Cetakan injeksi injeksi, cara nyetak parison sing ditutup ing ngisor kanthi mesin cithakan injeksi, lan banjur pindhah parison dadi mati cetakan jotosan kanggo nyebul hawa sing dikompresi kanggo mbentuk produk. Produk sing digawe kanthi metode iki dicetak injeksi, mula ukurane akurat, presisi dhuwur, lan ora prelu dipotong; sisih ngisor ora ana kothong, mula kekuatane apik, lan botol sing katon apik banget bisa dipikolehi. Kajaba iku, kerugian materiale sithik lan cocog kanggo produksi massal produk sing padha. Ana Siji cetakan kanthi rong growong, Siji cetakan nganggo rong rongga. nomer growong beda duwe output saben dina beda. Biasane Siji cetakan kanthi rong growong, output saben dina bisa nganti 20.000 / dina.
B-275A
Saiki kita ndeleng mesin Extrusion Blow Molding Machineis iki, proses cetakan ekstrusi luwih dhisik extrudes preform tubular saka mesin sawise bahan kasebut dilebur lan plastik dening extruder; nalika preform tekan dawa sing wis ditemtokake, bagean saka tabung dijupuk lan dilebokake ing cetakan jotosan, lan ditutup. Cetakan dijepit; sawise iku, udara sing dikompres diunekake menyang parison kanthi nozel sing nyebul kanthi tepat ngetokake bentuk rongga cetakan, banjur cetakan dibukak kanggo njupuk produk. Siji cetakan kanthi papat growong, Irisan otomatis lan output saben dina bisa tekan 10.000 / dina.
Perawatan Kesehatan B-150G
Iki minangka garis perakitan otomatis. Sawise mesin cetak injeksi ngasilake parison, kanthi otomatis diangkut nganggo sabuk conveyor menyang sisih ngarep mesin cetakan jotosan, lan perakitan otomatisasi robot ngasilake lan ngemas produk rampung; tugas saka buruh mung nyetel, ngawasi lan ngatur baris otomatis. aja langsung melu operasi; kabeh mesin lan peralatan digabungake kanthi operasi, proses produksi tetep terus-terusan.
110 tutup
Proses mesin tutup kabeh dicetak injeksi. Ana Siji cetakan kanthi papat growong, Siji cetakan kanthi enem growong, Siji cetakan kanthi wolung growong. nomer growong beda duwe output beda. Biasane Siji cetakan kanthi wolung growong, output saben dina bisa nganti 20.000 / dina.
Bekerjasama karo pelanggan AS
Produk lan layanan kami wis dingerteni dening para pelanggan Amerika, lan kita wis kerja sama karo telung taun suwene!
Proses Teknologi PE
1. Botol ekstrusi pe sing diunekake 2. Kemasan botol PE
Proses Teknologi PET
1. Ngalahake embrio 2. Ngeculake embrio 3. Cithakan langkah siji botol embrio botol PET 4. Botol ndamu 5. Kemasan tas independen
Pilih basa liyane
Basa saiki:Javanese