Случаи

F500K
F500K
F500K
2020/11/04
Процес на производство B120M
Процес на производство B120M
Процес на производство B120M
2020/11/04
Нашиот клиент од САД ја нарача оваа тегла за грав од кафе 150гр
Нашиот клиент од САД ја нарача оваа тегла за грав од кафе 150гр
Теглата F450F за пакување 200 грав зрна кафе, и вашето сопствено лого може да се стави на тегла и капаче со втиснување, етикета налепница или печатење, тоа ќе го направи вашето пакување попривлечно Фуканг произведува пластично шише скоро 20 години, ова квадратно шише е едно од нашите шишиња со топла продажба, обично се користеше за пакување прехранбени производи, целото пластично шише го помина сертификатот на ФДА. Никој од нашите клиенти во САД ја нарача оваа тегла за грав од кафе 150g, изгледа многу убаво откако етикетата налепница ќе се стави на шишето. Ние исто така обезбедуваме OEM услуга, сопственото лого може да се стави на шишето и капакот со печатење, втиснување или етикети на лепенки
2020/09/04
Нашиот клиент од САД ја нарача оваа тегла за пакување 5LB морска сол од 2004 година
Нашиот клиент од САД ја нарача оваа тегла за пакување 5LB морска сол од 2004 година
Оваа пластична тегла се користи за пакување 5LB морска сол, а вашето сопствено лого може да се стави на тегла и капаче со втиснување, етикета налепница или печатење, тоа ќе го направи вашето пакување поубаво Фуканг произведува пластична тегла скоро 20 години, теглата со широк уста со миленичиња е еден вид на тегли со топла продажба, обично се користи за пакување прехранбени производи, електрични производи или подароци, целата наша пластична тегла ја поминала сертификацијата на ФДА за еден наш клиент во САД ја нарача оваа тегла за пакување 5LB морска сол од 2004 година, сигурен сум дека ќе соработуваме за уште еден проект на пакувањето од пластична тегла. ние исто така обезбедуваме OEM услуга, сопственото лого може да се стави на тегла и на капакот со печатење, втиснување или лепенка етикети
2020/09/04
Селска храна АД бара тегла ПЕТ
Селска храна АД бара тегла ПЕТ
Еден наш клиент бараше тегла HDPE Од почетокот, нашиот клиент бараше тегла HDPE D75mm * H122mm со капаче за заштита од местење. Несреќно, ние ја немаме таа големина во HDPE. Сепак, имаме многу силимарна големина во ПЕТ тегла F-450B. Потоа, му препорачав на нашиот клиент да користи ПЕТ тегла направена од бела боја. Конечно, нашиот клиент го прифаќа тоа, ние склучи зделка и воспостави посилна врска со нас.
2020/09/04
Нашите клиенти
Нашите клиенти
Кои главно се користат за фармација и прехранбена индустрија, сите материјали се одделени со храна и имаат положено FDA, EU 、 LFGB сертификати, а нашите производи се многу популарни во Австралија, Бразил, Канада, САД, Индија, landујланд, Мексико, Филипин и др. .
2020/07/28
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Macedonian