Вести

Презентација на примерок
Презентација на примерок
Нашите колеги успешно испратија примерок, а компанијата даде мали награди за да ги охрабри новите колеги. Секој испратен примерок е семе на надеж, се акумулира од ден на ден, а времето ќе ви даде награди.
2021/01/09
Активности за обука на персоналот
Активности за обука на персоналот
Активности за обука на персоналот. има професионален оддел за услуги по продажба, кој е одговорен за понуда на сеопфатна услуга и поддршка по продажбата.
2020/12/29
Култура на ФуКанг
Култура на ФуКанг
Активностите на богата утринска средба секое утро, започнува денот на треперењето на сонцето!
2020/12/17
Активности на отворено на компанијата
Активности на отворено на компанијата
Fukang Plastic Products Co., Ltd се фокусира на активности на отворено за вработените. Овој пат забавна куќа за самопомош организирана во ноември, „Подобрување на кохезијата на тимот и реализација на комбинација од одмор. Секој ги подготвува состојките заедно, готви заедно и јаде ручек подготвен од нив. Вкусот е вкусен и срцето е исполнето со достигнувања. После оброкот, организиравме натпреварувачка активност за две мали тимови, како што се игра со бадминтон, игра со шишиња со вода и слично. Сите се смееја и се смееја, и конечно се фотографираа со прекрасна екипа.
2020/12/07
Активности на ПК во септември
Активности на ПК во септември
Имаше две групи да се борат за натпреварот. Тие се тигарскиот тим и тимот на волците. Сите учесници се обидуваа се од себе да ја освојат честа за тимот. Преку овој натпревар, сите растат, и сите ние го продлабочивме разбирањето во тимскиот дух, Сите во компанијата „фуканг“ ќе продолжат да се борат за подобар живот.
2020/10/27
Нашите клиенти
Нашите клиенти
Кои главно се користат за фармација и прехранбена индустрија, сите материјали се со храна и имаат положено ФДА, ЕУ 、 LFGB сертификати, а нашите производи се многу популарни во Австралија, Бразил, Канада, САД, Индија, landуланд, Мексико, Филипини итн. .
2020/07/28
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Macedonian