Вести

Активности на ПК во септември
Активности на ПК во септември
Имаше две групи да се борат за натпреварот. Тие се тигарскиот тим и тимот на волците. Сите учесници се обидуваа се од себе да ја освојат честа за тимот. Преку овој натпревар, сите растат, и сите ние го продлабочивме разбирањето во тимскиот дух, Сите во компанијата „фуканг“ ќе продолжат да се борат за подобар живот.
2020/10/27
Нашите клиенти
Нашите клиенти
Кои главно се користат за фармација и прехранбена индустрија, сите материјали се со храна и имаат положено ФДА, ЕУ 、 LFGB сертификати, а нашите производи се многу популарни во Австралија, Бразил, Канада, САД, Индија, landуланд, Мексико, Филипини итн. .
2020/07/28
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Macedonian