Производи

Тегла со пластична храна
Тегла со пластична храна
Без БПА, пластична тегла безбедна за храна е одлична за кујна, оставата, чајната кујна или домаќинството за чување суви производи, зачини, ореви, преработка на путер од кикирики, кафе, чоколадо, кисели краставички и многу повеќе; имаме тегла во различни форми и големини, од 10oz до 178oz, капакот може да биде пластично капаче со завртка и алуминиумско капаче и широк дизајн на устата за лесно изнесување на производите од теглата, прилагодете лого може да се стави на тегла или капаче со печатење, етикета налепница или обвивка за стеснување.
2020/07/14
Шише за зачини
Шише за зачини
Овие празни шишиња за зачини се идеално решение за складирање и употреба на најголемиот дел зачини, билки и триење на скара од Myspicer. Направени од про clearирен полипропилен (ПЕТ) што одговара на ФДА, имаме шишиња за зачини во различен дизајн и големина, како 2oz, 3oz, 4oz, 5oz, 6oz, 8oz, 10oz, 16oz, 32oz и t тој пластични капачиња доаѓа со запечатени за заптивка за свежина и чувајте ги вашите зачини херметички за подолг рок на траење. Вашето сопствено лого може да се стави на шишето или капачето со печатење, етикетирање или втиснување
2020/07/14
Шише за здравствена заштита ПЕТ
Шише за здравствена заштита ПЕТ
Понудените многу пластични шишиња за миленичиња и шишиња hdpe со притискање надолу & свртете го капачето отпорно на дете и пената за ладење е идеално за сателитно солење на капсули CBD, апчиња, витамини од екстракт од коноп, итн., капачето може да биде алуминиумско капаче, флип капа или традиционално капаче за завртки, големината и бојата се по избор, од 30cc, 60cc, 100cc, 120cc, 150cc, 175cc, 200cc, 225cc, 250cc, 300cc, 400cc, 500cc, 650cc, Шишето има широка уста за лесно полнење и издавање, и Вашето сопствено лого може да се стави на шишето или капачето со печатење, етикетирање или втиснување
2020/07/14
Шише со лекови за HDPE
Шише со лекови за HDPE
Кои главно се користат за фармација и прехранбена индустрија, сите материјали се со храна и имаат положено сертификати за ФДА, ЕУ 、 LFGB, а нашите производи се многу популарни во Австралија, Бразил, Канада, САД, Индија, Newуланд, Мексико , Филипински итн.
2020/07/28
140мл ПЕТ пластично шише зачин со капак од шејкер
140мл ПЕТ пластично шише зачин со капак од шејкер
Кои главно се користат за фармација и прехранбени индустрии, сите материјали се со храна и имаат положено сертификати за ФДА, ЕУ 、 LFGB, а нашите производи се многу популарни во Австралија, Бразил, Канада, Соединетите држави, Индија, Newуланд, Мексико , Филипински итн.
2020/07/28
Шише со екструзија
Шише со екструзија
Специјализирани сме во производство и извоз на различни видови шишиња ПЕТ и HDPE. кои главно се користат за фармација и прехранбена индустрија, сите материјали се со храна и имаат положено ФДА, ЕУ 、 LFGB сертификати, а нашите производи се многу популарни во Австралија, Бразил, Канада, САД, Индија, landуланд, Мексико, Филипини итн. .
2020/07/14
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Macedonian