Сервис

Шише што дува етикета
Автоматска машина за етикетирање 1. Ставете го обележувањето со тркалање во машината и поставете ја машината на правилен статус 2. Ставете ги шишињата едно по едно на подвижна лента 3. Шишето потоа ќе го следи подвижниот појас до областа на етикетата за да го заврши автоматското обележување Се формираат преформи на шишиња Процесот на машината за капаче се сите обликувани со вбризгување. Постојат еден калап со четири шуплини, еден калап со шест шуплини, еден калап со осум шуплини. различниот број на шуплини имаат различен излез. Нормално Еден калап со осум шуплини, дневниот излез може да достигне 20 000 / ден. Ако има осум шуплини, тоа значи дека може да произведе осум парчиња Преформи истовремено, ефикасноста на производството е значително подобрена. Преформите на шишињата ќе се пренесат со подвижна лента до машината за дување. Роботската рака автоматски ги зграпчува преформите на шишињата, ги става во положбата на пренесување на машината, а потоа ги пренесува на машината за дување на шишињата, целосно дувајте ги шишињата. ПЕТ Технолошки процес 1. Тепање ембрион 2. Ослободување на ембрион 3. Едностепено обликување на шише ембрион шише ПЕТ 4. Шише што дува
Процесот на машината за капаче сите се обликувани со вбризгување
Процесот на машината за капаче сите се обликувани со вбризгување. Постојат еден калап со четири шуплини, еден калап со шест шуплини, еден калап со осум шуплини. различниот број на шуплини имаат различен излез. Нормално Еден калап со осум шуплини, дневниот излез може да достигне 20 000 / ден.
Ова се нашите автоматски линии за склопување
Ова се нашите автоматски линии за склопување. Откако машината за инјектирање ќе произведе парзон, тој автоматски се пренесува со подвижна лента до предниот дел на машината за обликување на удари, а склопот за автоматизација на робот произведува и пакува на готовиот производ; задачата на работникот е само да ја прилагоди, надгледува и управува автоматската линија. не учествуваат директно во операцијата; целата машинерија и опрема се обединети со ритамот на работа, производствениот процес е многу континуиран.
Нашата напредна машина за обликување на удари дневно може да достигне 10.000 / ден.
Сега ја гледаме оваа машина со машина за лиење со удар со екструзија, Процесот на обликување на удар со екструзија прво ја екструдира цевчестата форма од машината откако материјалот ќе се стопи и пластифицира од екструдер; кога преформата достигне однапред одредена должина, се зема дел од цевката и се става во калапот за удар и се затвора. Калапот е стегнат; после тоа, компримираниот воздух што дува во парзонот со дувачката млазница прецизно ја надувува формата на шуплината на обликување, а потоа се отвора калапот за да се извади производот. Една мувла со четири шуплини, автоматскиот рез и дневниот излез можат да достигнат 10.000 / ден.
Нашата машина за обликување на удари произведува пластични шишиња
Калапи со вбризгување на удар, метод на обликување на затворен дното на парсон со машина за инјектирање, а потоа преместување на паризонот во умре за обликување на удар за да се издува компримиран воздух за да се формира производ. Производот произведен со овој метод е обликуван со вбризгување, така што големината е точна, прецизноста е висока и не е потребно да се исече; на дното нема празно, така што јачината е добра, и може да се добие шише со одличен изглед. Покрај тоа, загубата на материјалот е мала и е погодна за масовно производство на истиот производ. Постојат еден калап со една шуплина, еден калап со два шуплини. различниот број на шуплини има различен дневен излез. Нормално Еден калап со две шуплини, дневниот излез може да достигне 20 000 / ден.
Соработка со клиенти од САД
Нашите производи и услуги се препознаени од американски клиенти и ние соработуваме со нас веќе три последователни години!
ЈП Технолошки процес
1. Дува шише со ПЕ-екструзија 2. Амбалажа од шише со ЈП
ПЕТ Технолошки процес
1.Потекнување на ембрион 2. Ослободување на ембрион 3. Едностепено обликување на шише ембрион шише ПЕТ 4. Шише што дува 5. Пакување на независни торби
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Macedonian