rastet

Dërgesa
Dërgesa
Dërgesa. Performanca e shkëlqyeshme e bën këtë produkt ideal për t'u përdorur me të gjitha llojet e projektorëve, veçanërisht me kërkesat në rritje të materialit me definicion të lartë.
Konsumatori ynë në SHBA e porositi këtë vazo për kokërr kafeje 150g
Konsumatori ynë në SHBA e porositi këtë vazo për kokërr kafeje 150g
Kavanoza F450F për paketimin e 200 gr fasule kafeje, dhe logoja juaj mund të vendoset në kavanoz dhe kapak duke shtypur embossing, etiketë ose ngjitës, kjo do ta bëjë paketimin tuaj më tërheqës Fukang ka prodhuar shishe plastike për gati 20 vjet, kjo shishe katrore është një nga shishet tona të nxehta të shitjes, zakonisht përdoret për paketimin e produkteve ushqimore, të gjitha shishet tona plastike kanë kaluar çertifikimin e FDA. 150g, duket shumë bukur sapo etiketa e afisheve të vendoset në shishe. Ne gjithashtu sigurojmë shërbimin OEM, logoja juaj mund të vendoset në shishe dhe kapak duke shtypur, embossing ose etiketa afishe
Konsumatori ynë në SHBA e porositi këtë kavanoz për paketimin e kripës së detit 5LB që nga viti 2004
Konsumatori ynë në SHBA e porositi këtë kavanoz për paketimin e kripës së detit 5LB që nga viti 2004
Ky kavanoz plastik përdoret për paketimin e kripës së detit 5LB, dhe logoja juaj mund të vendoset në kavanoz dhe kapak duke shtypur embossing, etiketë afishe ose shtypje, kjo do ta bëjë paketimin tuaj më të zbukuruar Fukang ka prodhuar kavanoz plastik për gati 20 vjet, kavanoza e gjerë me kafshë shtëpiake është një lloj i kavanozave të nxehtë të shitur, zakonisht përdoret për paketimin e produkteve ushqimore, produkteve elektrike ose dhuratave, të gjithë kavanozët tanë plastikë kanë kaluar çertifikimin e FDA një nga klientët tanë në SHBA urdhëroi këtë kavanoz për paketimin e kripës së detit 5LB që nga viti 2004, jam i sigurt që do të bashkëpunojmë për më shumë projekte të tjera të paketimit të kavanozit plastik. ne gjithashtu sigurojmë shërbimin OEM, logoja juaj mund të vendoset në kavanoz dhe kapak duke shtypur, embossing ose ngjitës etiketat
Ushqime fshati Inc që kërkojnë kavanoz PET
Ushqime fshati Inc që kërkojnë kavanoz PET
Një nga klientët tanë po kërkonte kavanoz HDPE Që nga fillimi, klienti ynë po kërkonte kavanozë HDPE D75mm * H122mm me kapak provë ngacmues. Për fat të keq, ne nuk e kemi atë madhësi në HDPE. Sidoqoftë, ne kemi madhësi shumë silimare në kavanozin PET F-450B. Pastaj, unë i rekomandova klientit tonë që të përdorë kavanoz PET të bërë me ngjyrë të bardhë. Së fundi, konsumatori ynë e pranon atë, ne bëri marrëveshjen dhe vendosi një marrëdhënie më të fortë me ne.
Klientët tanë
Klientët tanë
Të cilat përdoren kryesisht për farmaci dhe ushqim industrial, të gjitha materialet janë të klasës së ushqimit dhe kanë kaluar çertifikatat FDA, EU 、 LFGB, dhe produktet tona janë shumë të njohura në Australi, Brazil, Kanada, Shtetet e Bashkuara, Indi, Newland, Meksikë, Filipine etj. .
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip