Lajme

Prezantimi i modelit
Prezantimi i modelit
Kolegët tanë dërguan me sukses një shembull, dhe Kompania dha shpërblime të vogla për të inkurajuar kolegët e rinj. Çdo mostër e dërguar është një farë shprese, që grumbullohet dita ditës, dhe koha do t'ju japë shpërblime.
2021/01/09
Aktivitete trajnuese të stafit
Aktivitete trajnuese të stafit
Aktivitete trajnuese të stafit. ka një departament profesional të shërbimit pas shitjes, i cili është përgjegjës për ofrimin e shërbimit dhe mbështetjes gjithëpërfshirëse pas shitjes.
2020/12/29
Kultura FuKang
Kultura FuKang
Aktivitetet e pasura të takimit në mëngjes çdo mëngjes, dita e dridhjes së diellit fillon!
2020/12/17
Aktivitete në natyrë të ndërmarrjes
Aktivitete në natyrë të ndërmarrjes
Fukang Plastic Products Co, Ltd përqendrohet në aktivitete në natyrë për punonjësit. Këtë shtëpi në fermë për vetë-ndihmë argëtuese, e organizuar në nëntor, It's Improve kohezionin e ekipit dhe realizimin e kombinimit të pushimit. Të gjithë përgatisin përbërësit së bashku, gatuajnë së bashku dhe hanë drekë të përgatitur nga vetë ata. Shija është e shijshme dhe zemra është plot me arritje. Pas vaktit, ne organizuam aktivitet garues për dy ekipe të vogla, të tilla si lojë badminton, ekip që kap lojë shishe uji etj. Të gjithë qeshën dhe qeshën, dhe më në fund bënë foto të një ekipi të bukur.
2020/12/07
Aktivitetet e PK në shtator
Aktivitetet e PK në shtator
Kishte dy grupe për të luftuar për konkursin. Ata janë ekipi i tigrit dhe ekipi i ujkut. Të gjithë pjesëmarrësit po përpiqeshin më të mirën e tyre për të fituar nderin për ekipin. Përmes këtij konkursi, Gjithkush rritet, dhe të gjithë ne e thelluam mirëkuptimin për punën e ekipit, Të gjithë në kompaninë fukang do të vazhdojnë të luftojnë për një jetë më të mirë.
2020/10/27
Klientët tanë
Klientët tanë
Të cilat përdoren kryesisht për farmaci dhe ushqim industrial, të gjitha materialet janë të klasës ushqimore dhe kanë kaluar çertifikatat e FDA, EU 、 LFGB, dhe produktet tona janë shumë të njohura në Australi, Brazil, Kanada, Shtetet e Bashkuara, Indi, Newland, Meksikë, Filipine etj. .
2020/07/28
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Albanian