Lajme

Klientët tanë
Klientët tanë
Të cilat përdoren kryesisht për farmaci dhe ushqim industrial, të gjitha materialet janë të klasës ushqimore dhe kanë kaluar çertifikatat e FDA, EU 、 LFGB, dhe produktet tona janë shumë të njohura në Australi, Brazil, Kanada, Shtetet e Bashkuara, Indi, Newland, Meksikë, Filipine etj. .
2020/07/28
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Albanian