Produkte

Kavanoz Ushqimi Plastik
Kavanoz Ushqimi Plastik
Kavanoza plastike pa ushqim BPA është e shkëlqyeshme për kuzhinë, qilar ose përdorim shtëpiak për të ruajtur mallra të thata, erëza, arra, përpunoni gjalpë kikiriku, kafe, çokollatë, turshi dhe më shumë; ne kemi kavanozin në forma dhe madhësi të ndryshme, nga 10oz deri në 178oz, kapaku mund të jetë kapak vidhos plastik dhe kapak alumini dhe dizajni i gjerë i gojës për të nxjerrë lehtë produktet nga kavanoza, rregulloje logon mund të vendoset në kavanoz ose kapak me shtypje, etiketë ngjitëseje ose mbështjellës të tkurrjes.
2020/07/14
Shishja e piperit
Shishja e piperit
Këto shishe të erëzave të zbrazëta janë zgjidhja ideale për ruajtjen dhe përdorimin e erëzave tuaja me shumicë, bimëve dhe fërkimeve të BBQ. Bërë nga polipropileni i qartë (PET) që është në përputhje me FDA, ne kemi shishe erëzash në dizajn dhe madhësi të ndryshme, si 2oz, 3oz, 4oz, 5oz, 6oz, 8oz, 10oz, 16oz, 32oz dhe t ai kapakët plastikë vijnë me vulë për vulë freskie dhe mbajini erëzat tuaja hermetike për një jetë më të gjatë. Logoja juaj mund të vendoset në shishe ose kapak duke shtypur, etiketuar ose embossing
2020/07/14
Shishe e kujdesit shëndetësor PET
Shishe e kujdesit shëndetësor PET
Shishet plastike të kafshëve shtëpiake dhe shishet hdpe të ofruara me shtypje poshtë & ktheni kapakun rezistent ndaj fëmijëve dhe rreshtin e shkumës është ideal për kapsula CBD, pilula, vitamina ekstrakt kërpi, etj, kapaku mund të jetë kapak alumini, kapak rripi ose kapak vidhosje tradicionale, madhësia dhe ngjyra janë opsionale, nga 30cc, 60cc, 100cc, 120cc, 150cc, 175cc, 200cc, 225cc, 250cc, 300cc, 400cc, 500cc, 650cc, Shishja përmban një gojë të gjerë për mbushje dhe shpërndarje të lehtë, dhe Logoja juaj mund të vendoset në shishe ose kapak duke shtypur, etiketuar ose embossing
2020/07/14
Kavanoz plastik 100cc me shaker, shishe erëzash plastike
Kavanoz plastik 100cc me shaker, shishe erëzash plastike
Kavanoz Plastik 100cc Me Shaker, Shishe Erëza Plastike
2020/10/09
Kavanoz me erëza 225ml me shumicë, kavanoz paketimi piper djegës kripë
Kavanoz me erëza 225ml me shumicë, kavanoz paketimi piper djegës kripë
225ml kavanoza me erëza me shumicë, kavanoz paketimi piper djegës kripë
2020/10/09
Kavanoz me erëza plastike të rrumbullakëta 450ml për pluhur piperi të zi
Kavanoz me erëza plastike të rrumbullakëta 450ml për pluhur piperi të zi
450ml kavanoz i erëzave Plastike për pluhur piper i zi
2020/10/09
Kavanoz me erëza PVC për kontejner paketimi pluhuri
Kavanoz me erëza PVC për kontejner paketimi pluhuri
Kavanoz me erëza PVC për kontejner paketimi pluhuri
2020/10/09
Mulli manual për kripë dhe piper / mini mulli për ushqim të thatë / mini kripë
& mullinj speci
Mulli manual për kripë dhe piper / mini mulli për ushqim të thatë / mini kripë & mullinj speci
Mulli manual manual për kripë dhe piper / mini mulli për ushqim të thatë / mini kripë & mullinj speci
2020/10/09
Cilësi e lartë me madhësi të personalizuar grilë mulli për kripë dhe piper
Cilësi e lartë me madhësi të personalizuar grilë mulli për kripë dhe piper
Cilësi e lartë, madhësi e personalizuar, kripë dhe piper mulli
2020/10/09
Kavanoza plastike me erëza kuzhine me shitje të nxehtë 225ml me kapak kthesë
Kavanoza plastike me erëza kuzhine me shitje të nxehtë 225ml me kapak kthesë
Shitje të nxehtë 225ml Kavanoza plastike me erëza në kuzhinë me kapak kthesë
2020/10/09
Kavanoz speci kripë me erëza plastike në shitje të nxehtë për kondicioner BBQ për Barbecue
Kavanoz speci kripë me erëza plastike në shitje të nxehtë për kondicioner BBQ për Barbecue
Shitje e nxehtë Kavanoz me kripë me erëza plastike për piper BBQ për Barbecue
2020/10/09
Shishe me shumicë Mulli me speca plastikë me erëza / Mulli i kripës dhe specave
Shishe me shumicë Mulli me speca plastikë me erëza / Mulli i kripës dhe specave
Shishe me shumicë Mulli me spec speci plastik / Mulli i kripës dhe specave
2020/10/09
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Albanian