Shishe plastike Hdpe

Shishja e nxjerrjes
Shishja e nxjerrjes
Ne jemi te specializuar në prodhimin dhe eksportimin e llojeve të ndryshme të PET dhe shisheve HDPE. të cilat përdoren kryesisht për farmaci dhe industri ushqimore, të gjitha materialet janë të klasës ushqimore dhe kanë kaluar çertifikatat e FDA, EU 、 LFGB, dhe produktet tona janë shumë të njohura në Australi, Brazil, Kanada, Shtetet e Bashkuara, Indi, Newland, Meksikë, Filipine etj. .
2020/07/14
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Albanian