Shishja farmaceutike e kafshëve shtëpiake

Shishe e kujdesit shëndetësor PET
Shishe e kujdesit shëndetësor PET
Shishet plastike të kafshëve shtëpiake dhe shishet hdpe të ofruara me shtypje poshtë & ktheni kapakun rezistent ndaj fëmijëve dhe rreshtin e shkumës është ideal për kapsula CBD, pilula, vitamina ekstrakt kërpi, etj, kapaku mund të jetë kapak alumini, kapak rripi ose kapak vidhosje tradicionale, madhësia dhe ngjyra janë opsionale, nga 30cc, 60cc, 100cc, 120cc, 150cc, 175cc, 200cc, 225cc, 250cc, 300cc, 400cc, 500cc, 650cc, Shishja përmban një gojë të gjerë për mbushje dhe shpërndarje të lehtë, dhe Logoja juaj mund të vendoset në shishe ose kapak duke shtypur, etiketuar ose embossing
2020/07/14
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Albanian