Kavanoz plastik i ushqimit

Kavanoz Ushqimi Plastik
Kavanoz Ushqimi Plastik
Kavanoza plastike pa ushqim BPA është e shkëlqyeshme për kuzhinë, qilar ose përdorim shtëpiak për të ruajtur mallra të thata, erëza, arra, përpunoni gjalpë kikiriku, kafe, çokollatë, turshi dhe më shumë; ne kemi kavanozin në forma dhe madhësi të ndryshme, nga 10oz deri në 178oz, kapaku mund të jetë kapak vidhos plastik dhe kapak alumini dhe dizajni i gjerë i gojës për të nxjerrë lehtë produktet nga kavanoza, rregulloje logon mund të vendoset në kavanoz ose kapak me shtypje, etiketë ngjitëseje ose mbështjellës të tkurrjes.
2020/07/14
Shishja e ilaçeve HDPE
Shishja e ilaçeve HDPE
Të cilat përdoren kryesisht për farmaci dhe industri ushqimore, të gjitha materialet janë të nivelit ushqimor dhe kanë kaluar çertifikatat e FDA, EU 、 LFGB, dhe produktet tona janë shumë të popullarizuara në Australi, Brazil, Kanada, Shtetet e Bashkuara, Indi, Newland, Meksikë, Filipine etj.
2020/07/28
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Albanian