shërbim

F-3500A
Formimi me goditje me injeksion, një metodë e formimit të një parisi të mbyllur nga fundi nga një makinë e formimit të injeksionit, dhe pastaj lëvizja e parisonit në një vdesin të formimit të goditjes për të fryrë ajrin e kompresuar për të formuar një produkt. Produkti i prodhuar nga kjo metodë është i derdhur me injeksion, kështu që madhësia është e saktë, saktësia është e lartë dhe nuk është e nevojshme të shkurtohet; pjesa e poshtme nuk ka bosh, kështu që forca është e mirë, dhe shishja me pamje të shkëlqyeshme mund të merret. Për më tepër, humbja e materialit është e vogël dhe është e përshtatshme për prodhimin në masë të të njëjtit produkt. Ekzistojnë Një kallëp me një kavitet, Një kallëp me dy zgavra. numri i ndryshëm i kaviteteve ka prodhim të ndryshëm ditor. Normalisht Një myk me dy zgavra, prodhimi ditor mund të arrijë në 20,000 / ditë.
B-275A
Tani ne shohim këtë machineis Extrusion Blow Molding Machine, Procesi i derdhjes me goditje nxjerrje së pari nxjerr paraformën tubore nga makina pasi materiali është shkrirë dhe plastikuar nga extruderi; kur preforma arrin një gjatësi të paracaktuar, një pjesë e tubit merret dhe vendoset në kallëpin e goditjes dhe mbyllet. Forma është e shtrënguar; pas kësaj, ajri i kompresuar i fryrë në parison nga gryka e fryrjes fryn saktësisht formën e zgavrës së formimit, dhe pastaj forma hapet për të marrë produktin. Një myk me katër zgavra, prerja automatike dhe dalja ditore mund të arrijnë 10,000 / ditë.
Shëndetësia B-150G
Këto janë linjat tona automatike të montimit. Pasi makina e derdhjes së injeksionit prodhon parisonin, ajo transportohet automatikisht nga rripi transportues në pjesën e përparme të makinës së formimit të goditjes dhe asambleja e automatizimit robot prodhon dhe paketon produktin e përfunduar; detyra e punëtorit është vetëm rregullimi, mbikëqyrja dhe menaxhimi i linjës automatike. nuk marrin pjesë drejtpërdrejt në operacion; të gjitha makineritë dhe pajisjet janë të unifikuara nga ritmi i funksionimit, procesi i prodhimit është shumë i vazhdueshëm.
110 kapak
Procesi i makinës kapak janë të gjitha të formuara me injeksion. Ka një kallëp me katër zgavra, një kallëp me gjashtë zgavra, një kallëp me tetë zgavra. numri i ndryshëm i kaviteteve ka dalje të ndryshme. Normalisht Një myk me tetë zgavra, prodhimi ditor mund të arrijë në 20,000 / ditë.
Bashkëpunoni me klientët amerikanë
Produktet dhe shërbimet tona janë njohur nga klientët amerikanë dhe ne kemi bashkëpunuar me ne për tre vjet rresht!
PE Procesi teknologjik
1 Fryrja e shishes PE të nxjerrjes 2. Paketimi i shisheve PE
PET Procesi teknologjik
1. Rrahja e embrionit 2. Lirimi i embrionit 3. Formimi me një hap i shisheve të embrionit të shisheve PET 4. Shishe që fryn 5. Paketimi i çantave të pavarura
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Albanian