PRODUK
Kami khusus ngadamel sareng ngekspor sababaraha jinis botol piaraan sareng HDPE. anu utamina dianggo pikeun apoték sareng industri pangan, sadaya bahan mangrupikeun bahan kadaharan sareng parantos lulus sertifikasi FDA, EU EU LFGB,
MACA DEUI
Fukies plastik pangan coklat cookie cookie cookie

Fukies plastik pangan coklat cookie cookie cookie

Botol nutSuhu plastik pikeun rempahBotol amis plastikProduksi procleroes botol sareng topi tered béda, botol kedah ngahasilkeun cikir heula, teras nganggo téknologi niup pikeun ngahasilkeun botol, topi mangrupikeun léngkah, topi mangrupikeun léngkah, kebotan kanggo léngkah, dina hiji léngkah ngan ukur.
Sode pelayaran fukat fukat wayah Spring Cool

Sode pelayaran fukat fukat wayah Spring Cool

Botol rempah kosong ieu mangrupikeun jalan kaluar anu idéal pikeun nyimpen sareng nganggo rempah-rempah massal Myspicer, ramuan sareng gosok BBQ anjeun. Dijieunna tina polipropilén anu jelas (PET) anu patuh kana FDA, urang ngagaduhan botol rempah dina desain sareng ukuran anu bénten, sapertos 2oz, 3oz, 4oz, 5oz, 6oz, 8oz, 10oz, 16oz, 32oz, sareng t anjeunna tutup plastik nganggo Disegel pikeun segel freshness sareng nyimpen rempah-rempah anjeun pikeun hirup rak anu langkung lami. Logo anjeun nyalira tiasa dilebetkeun kana botol atanapi tutup ku nyitak, nyirian atanapi nyulam
Botol Kebaran Kekasih Kebon Bungkus Foothesmach

Botol Kebaran Kekasih Kebon Bungkus Foothesmach

Botol perawatan piaraanPabrikan fotmasedkendi spoplement plastikRasa bébas ngubungi kami!Kami mangrupikeun produk plastik FUKI CO., LTD, Kami dijadnana dina taun 2006 Nagara-pangalaman ékstularan, urang tiasa ngabantosan anjeun ngeunaan ngaharapkeun ti Colding, sareng urang tiasa ngahasilkeun 1500000 sapopoé.
Botol ubar HDPE

Botol ubar HDPE

Produksi procleroes botol sareng topi tered béda, botol kedah ngahasilkeun cikir heula, teras nganggo téknologi niup pikeun ngahasilkeun botol, topi mangrupikeun léngkah, topi mangrupikeun léngkah, kebotan kanggo léngkah, dina hiji léngkah ngan ukur.Rasa bébas ngubungi kami!
Disaluyukeun pikeun anjeun
NAHA US
(1) Warna khusus: Kami tiasa ngadamel warna naon waé pikeun botol plastik numutkeun nomer warna pantone anjeun.
(2) Desain khusus: Upami anjeun gaduh desain anjeun nyalira, wilujeng sumping pikeun ngintunkeun desain anjeun atanapi conto ka kami, urang tiasa ngalakukeun sakumaha paménta khusus anjeun.
(3) Logo / labél khusus: Logo anjeun nyalira tiasa dilebetkeun kana produk anjeun ku stamping panas, percetakan layar sutra, embossing, lapisan UV, stiker atanapi pilem ngaleutikan.
(4) Sampel gratis: Kami tiasa nyayogikeun botol gratis pikeun anjeun pikeun nguji kualitas.
KASUS
Fuku kami sareng rapat konsumén urang dina kahirupan nyata

Fuku kami sareng rapat konsumén urang dina kahirupan nyata

Anu utamina dianggo kanggo apoték sareng kadaharan kadaharan, sakumna bahan aya kelas tuangeun kelas sareng parantos kasemis FDA, EU, Altipisasi KTFB, Newsla, Mexipgine, Mexipgine, Mexipgine, Mexipgine Jeucatan .
Village food Inc. milari jar PET

Village food Inc. milari jar PET

Dongawan Fukies plastik produk Co., LTD. Ditadad dina taun 2009, aya di kota Donggu, guangong, sareng nutupan 9000 meter pasagi.Kalayan 80 karyawan terampil, mesin seru nyerang mesin anu nyuntik. Kami khusus dina manufaktur sareng ngékspor jinis piaraan sareng bot botol. Anu utamina dianggo pikeun apotasia sareng industriangan tuangeun, perusahaan kami nampi GB / T190016 / ISO INTERIPE: Altipaya dahareun pisan kauangan anu kasohor, SGS anu kasohor pisan, CGS. Tut Australia, Brasil, Kanada, India India nyatakeun, Zelandia Anyar, Mexando, Filipina, Pecompets, kaptingan, piaraan sareng barasan pikeun ngandung jinis dahareun, sapertos bonmenis, sareng cookies, coklat, kacang, sésna kacang polong sareng rempah-rempah, coccens, coccens, cocc. Perkhiasan, tukangeman sareng produk éléktronik kami nyayogikeun layanan oém, sapertos nyetél cetpy anyar sareng logo corangan telenges anjeun damel sareng kami.
Pelanggan USA kami mesen toples ieu kanggo ngepak uyah laut 5LB ti saprak 2004

Pelanggan USA kami mesen toples ieu kanggo ngepak uyah laut 5LB ti saprak 2004

Dongawan Fukies plastik produk Co., LTD. Ditadad dina taun 2009, aya di kota Donggu, guangong, sareng nutupan 9000 meter pasagi.Kalayan 80 karyawan terampil, mesin seru nyerang mesin anu nyuntik. Kami khusus dina manufaktur sareng ngékspor jinis piaraan sareng bot botol. Anu utamina dianggo pikeun apotasia sareng industriangan tuangeun, perusahaan kami nampi GB / T190016 / ISO INTERIPE: Altipaya dahareun pisan kauangan anu kasohor, SGS anu kasohor pisan, CGS. Tut Australia, Brasil, Kanada, India India nyatakeun, Zelandia Anyar, Mexando, Filipina, Pecompets, kaptingan, piaraan sareng barasan pikeun ngandung jinis dahareun, sapertos bonmenis, sareng cookies, coklat, kacang, sésna kacang polong sareng rempah-rempah, coccens, coccens, cocc. Perkhiasan, tukangeman sareng produk éléktronik kami nyayogikeun layanan oém, sapertos nyetél cetpy anyar sareng logo corangan telenges anjeun damel sareng kami.
Pelanggan USA kami mesen toples ieu kanggo kopi 150g

Pelanggan USA kami mesen toples ieu kanggo kopi 150g

Dongawan Fukies plastik produk Co., LTD. Ditadad dina taun 2009, aya di kota Donggu, guangong, sareng nutupan 9000 meter pasagi.Kalayan 80 karyawan terampil, mesin seru nyerang mesin anu nyuntik. Kami khusus dina manufaktur sareng ngékspor jinis piaraan sareng bot botol. Anu utamina dianggo pikeun apotasia sareng industriangan tuangeun, perusahaan kami nampi GB / T190016 / ISO INTERIPE: Altipaya dahareun pisan kauangan anu kasohor, SGS anu kasohor pisan, CGS. Tut Australia, Brasil, Kanada, India India nyatakeun, Zelandia Anyar, Mexando, Filipina, Pecompets, kaptingan, piaraan sareng barasan pikeun ngandung jinis dahareun, sapertos bonmenis, sareng cookies, coklat, kacang, sésna kacang polong sareng rempah-rempah, coccens, coccens, cocc. Perkhiasan, tukangeman sareng produk éléktronik kami nyayogikeun layanan oém, sapertos nyetél cetpy anyar sareng logo corangan telenges anjeun damel sareng kami.
21 taun bade difokuskeun botol plastik
TENTANG KAMI
Dongguan Fukang Plastik Produk Co., Ltd didirikeun taun 1999, tempatna di Guangdong, Cina sareng katutup 9000 méter pasagi. Kami khusus ngadamel sareng ngekspor sababaraha jinis botol piaraan sareng HDPE. anu utamina dianggo pikeun apoték sareng industri pangan, sadaya bahan kelas dahareun sareng parantos lulus sertifikasi FDA, EU 、 LFGB, sareng produk kami populér pisan di Australia, Brazil, Kanada, Amérika Serikat, India, Newsland, Mexico, Filipina jsb ...
BISA NGARUU KA URANG
Kantun tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina formulir kontak janten kami tiasa ngintunkeun anjeun harga gratis pikeun rupa-rupa desain kami!
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese