PRODUK
Kami khusus ngadamel sareng ngekspor sababaraha jinis botol piaraan sareng HDPE. anu utamina dianggo pikeun apoték sareng industri pangan, sadaya bahan bahan pangan sareng parantos lulus sertifikasi FDA, EU FDA LFGB,
MACA DEUI
Jar Kadaharan Plastik

Jar Kadaharan Plastik

BPA gratis, toples palastik aman kadaharan saé kanggo dapur, pantry, atanapi panggunaan rumah tangga pikeun nyimpen barang garing, rempah, kacang, ngolah mentega kacang, kopi, coklat, asinan sareng seueur deui; kami ngagaduhan toples dina bentuk sareng ukuran anu bénten-bénten, ti 10oz dugi ka 178oz, tutupna tiasa tutup cap plastik sareng tutup aluminium sareng desain sungut anu lega pikeun gampang kaluar produkna tina toples, ngarobih logo tiasa ditunda jar atanapi cap ku nyetak, labél stiker atanapi ngaleutikan bungkus.
2020/07/14
Botol bumbu

Botol bumbu

Botol rempah kosong ieu mangrupikeun jalan kaluar anu idéal pikeun nyimpen sareng nganggo rempah-rempah massal Myspicer, ramuan sareng gosok BBQ anjeun. Dijieunna tina polipropilén anu jelas (PET) anu patuh kana FDA, urang ngagaduhan botol rempah dina desain sareng ukuran anu bénten, sapertos 2oz, 3oz, 4oz, 5oz, 6oz, 8oz, 10oz, 16oz, 32oz, sareng t anjeunna tutup plastik nganggo Disegel pikeun segel freshness sareng nyimpen rempah-rempah anjeun pikeun hirup rak anu langkung lami. Logo anjeun nyalira tiasa dilebetkeun kana botol atanapi tutup ku nyitak, nyirian atanapi nyulam
2020/07/14
Botol perawatan kaséhatan PET

Botol perawatan kaséhatan PET

Anu ditawarkeun seueur botol piaraan plastik sareng botol hdpe kalayan push down & tutup tahan anak sareng liner busa cocog pikeun nembak kapsul CBD, pil, ekstrak hemp vitamin, sareng sajabina, tutupna tiasa tutup aluminium, tutup flip atanapi topi sekrup tradisional, ukuran sareng warnana opsional, ti 30cc, 60cc, 100cc, 120cc, 150cc, 175cc, 200cc, 225cc, 250cc, 300cc, 400cc, 500cc, 650cc, Botolna ngagaduhan sungut anu lega pikeun gampang dieusian sareng dikaluarkeun, sareng Logo anjeun nyalira tiasa dilebetkeun kana botol atanapi tutup ku nyitak, nyirian atanapi nyulam
2020/07/14
Botol ubar HDPE

Botol ubar HDPE

Anu biasana dianggo pikeun apoték sareng industri pangan, sadaya bahan bahan pangan sareng parantos lulus sertifikasi FDA, EU 、 LFGB, sareng produk kami kasohor pisan di Australia, Brasil, Kanada, Amérika Serikat, India, Newland, Méksiko, Pilipina jsb.
2020/07/28
Disaluyukeun pikeun anjeun
NAHA US
(1) Warna khusus: Kami tiasa ngadamel warna naon waé pikeun botol plastik numutkeun nomer warna pantone anjeun.
(2) Desain khusus: Upami anjeun gaduh desain anjeun nyalira, wilujeng sumping pikeun ngintunkeun desain anjeun atanapi conto ka kami, urang tiasa ngalakukeun per pamundut khusus anjeun.
(3) Logo / labél khusus: Logo anjeun nyalira tiasa dilebetkeun kana produk anjeun ku stamping panas, percetakan layar sutra, embossing, lapisan UV, stiker atanapi pilem ngaleutikan.
(4) Sampel gratis: Kami tiasa nyayogikeun botol gratis pikeun anjeun pikeun nguji kualitas.
KASUS
Pelanggan USA kami mesen toples ieu kanggo kopi 150g

Pelanggan USA kami mesen toples ieu kanggo kopi 150g

Toples F450F kanggo ngepak 200g buncis kopi, sareng logo anjeun nyalira tiasa dilebetkeun kana jar sareng cap ku nyulam, label stiker atanapi nyetak, éta bakal ngajantenkeun bungkus anjeun langkung aktip. Fukang parantos ngahasilkeun botol plastik ampir 20 taun, botol pasagi ieu mangrupikeun salah sahiji botol jual panas kami, biasana éta dipaké pikeun ngepak produk kadaharan, sadaya botol plastik kami parantos lulus sertifikasi FDA. Salah sahiji nasabah USA kami maréntahkeun toples ieu pikeun kopi kopi 150g, éta katingalina saé pisan nalika labél stiker ditunda botolna. Kami ogé nyayogikeun jasa OEM, logo anjeun nyalira tiasa dilebetkeun kana botol sareng tutup ku nyetak, embossing atanapi stiker labél
2020/09/04
Pelanggan USA kami mesen toples ieu kanggo ngepak uyah laut 5LB ti saprak 2004

Pelanggan USA kami mesen toples ieu kanggo ngepak uyah laut 5LB ti saprak 2004

Toples plastik ieu dianggo kanggo bungkus uyah laut 5LB, sareng logo anjeun nyalira tiasa ditumpukeun dina jar sareng cap ku nyulam, label stiker atanapi nyetak, éta bakal ngajantenkeun bungkus anjeun langkung raoseun Fukang parantos ngahasilkeun jar plastik salami 20 taun, jar piaraan lega mangrupikeun salah sahiji kendi jual panas kami, biasana éta dipaké pikeun ngepak produk kadaharan, produk listrik atanapi kado, sadaya jar plastik kami parantos lulus sertifikasi FDA salah sahiji konsumén AS kami maréntahkeun toples ieu kanggo ngepak uyah laut 5LB ti saprak 2004, kuring yakin kami bakal gawé bareng pikeun langkung seueur proyek bungkusan jar plastik. kami ogé nyayogikeun jasa OEM, logo anjeun nyalira tiasa ditunda jar sareng tutup ku nyetak, embossing atanapi stiker labél
2020/09/04
Village food Inc. milari jar PET

Village food Inc. milari jar PET

Salah sahiji palanggan kami milari jar HDPE Ti mimiti, palanggan kami milari D75mm * H122mm HDPE toples kalayan tamper proof cap. Hanjakalna, urang henteu ngagaduhan ukuran éta dina HDPE. Nanging, urang gaduh ukuran silimar pisan dina PET jar F-450B. Teras, kuring nyarankeun ka palanggan kami nganggo jar PET anu didamel tina warna bodas. Akhirna, pelanggan kami nampi éta, urang damel perjanjian sareng ngadegkeun hubungan anu langkung kuat sareng urang.
2020/09/04
Konsumén kami

Konsumén kami

Anu umumna dianggo pikeun apoték sareng industri pangan, sadaya bahan bahan kelas dahareun sareng parantos lulus FDA, EU 、 LFGB sertifikasi, sareng produk kami kasohor pisan di Australia, Brazil, Kanada, Amérika Serikat, India, Newland, Mexico, Filipina dll. .
2020/07/28
16 taun bade difokuskeun botol plastik
TENTANG KAMI
Dongguan Fukang Plastik Produk Co., Ltd didirikeun taun 1999, tempatna di Guangdong, Cina sareng katutup 9000 méter pasagi. Kami khusus ngadamel sareng ngekspor sababaraha jinis botol piaraan sareng HDPE. anu utamina dianggo pikeun apoték sareng industri pangan, sadaya bahan mangrupikeun bahan kadaharan sareng parantos lulus sertifikasi FDA, EU 、 LFGB, sareng produk kami populér pisan di Australia, Brasil, Kanada, Amérika Serikat, India, Newsland, Mexico, Filipina jsb ...
BISA NGARUU KA URANG
Kantun tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina formulir kontak janten kami tiasa ngirimi anjeun harga gratis pikeun rupa-rupa desain kami!
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese