Tentang Kami

Imah > Tentang Kami

  • 20 taun bade difokuskeun botol plastik
    TENTANG KAMI
    Dongguan Fukang Plastik Produk Co., Ltd didirikeun taun 1999, tempatna di Guangdong, Cina sareng katutup 9000 méter pasagi. Kami khusus ngadamel sareng ngekspor sababaraha jinis botol piaraan sareng HDPE. anu utamina dianggo pikeun apoték sareng industri pangan, sadaya bahan kelas dahareun sareng parantos lulus sertifikasi FDA, EU 、 LFGB, sareng produk kami populér pisan di Australia, Brazil, Kanada, Amérika Serikat, India, Newsland, Mexico, Filipina jsb
    Botol farmasi Hdpe sareng PET dianggo pikeun ngepak produk perawatan kaséhatan, nutrisi, suplemén olahraga, kapsul, pil sareng tablet, jst.
    Botol tuang piaraan dianggo pikeun ngandung rupa-rupa kadaharan, sapertos permén, cookies, coklat, kacang, mentega kacang sareng rempah-rempah, jst.
    Botol palastik urang ogé tiasa dianggo pikeun tujuan khusus, sapertos pengemasan arloji, kaos oblong, hadiah, hadiah, perhiasan, alat tulis sareng produk éléktronik.
    Kami ogé nyayogikeun jasa OEM, sapertos ngadamel cetakan anyar sareng logo percetakan salaku desain pelanggan
    Kami hormat pisan ngabagéakeun anjeun kanggo kerjasama sareng kami
  • TAROS KAMI

    Kéngingkeun sampel gratis

    Kami tiasa nyayogikeun botol gratis kanggo anjeun pikeun nguji kualitas.

    • Nami Perusahaan:
      Dongguan Fukang Plastic Products Co., Ltd.
    • Ngaran kulawarga:
      Ms. Clair Kuang
    • Nagara:
      China
    • Email:
    • Telepon:
      +86-13662972489

KONTAK LAIN

Upami anjeun gaduh patarosan deui, nyerat ka kami

Ukur wartoskeun ka kami sarat anjeun, urang tiasa ngalakukeun langkung seueur tibatan anu anjeun tiasa bayangkeun.