Kasus

Pelanggan USA kami mesen toples ieu kanggo kopi 150g
Pelanggan USA kami mesen toples ieu kanggo kopi 150g
Toples F450F kanggo ngepak 200g buncis kopi, sareng logo anjeun nyalira tiasa dilebetkeun kana jar sareng cap ku nyulam, label stiker atanapi nyetak, éta bakal ngajantenkeun bungkus anjeun langkung aktip. Fukang parantos ngahasilkeun botol plastik ampir 20 taun, botol pasagi ieu mangrupikeun salah sahiji botol jual panas kami, biasana éta dipaké pikeun ngepak produk kadaharan, sadaya botol plastik kami parantos lulus sertifikasi FDA. Salah sahiji nasabah USA kami maréntahkeun toples ieu pikeun kopi kopi 150g, éta katingalina saé pisan nalika labél stiker ditunda botolna. Kami ogé nyayogikeun jasa OEM, logo anjeun nyalira tiasa dilebetkeun kana botol sareng tutup ku nyetak, embossing atanapi stiker labél
2020/09/04
Pelanggan USA kami mesen toples ieu kanggo ngepak uyah laut 5LB ti saprak 2004
Pelanggan USA kami mesen toples ieu kanggo ngepak uyah laut 5LB ti saprak 2004
Toples plastik ieu dianggo kanggo bungkus uyah laut 5LB, sareng logo anjeun nyalira tiasa ditumpukeun dina jar sareng cap ku nyulam, label stiker atanapi nyetak, éta bakal ngajantenkeun bungkus anjeun langkung raoseun Fukang parantos ngahasilkeun jar plastik salami 20 taun, jar piaraan lega mangrupikeun salah sahiji kendi jual panas kami, biasana éta dipaké pikeun ngepak produk kadaharan, produk listrik atanapi kado, sadaya jar plastik kami parantos lulus sertifikasi FDA salah sahiji konsumén AS kami maréntahkeun toples ieu kanggo ngepak uyah laut 5LB ti saprak 2004, kuring yakin kami bakal gawé bareng pikeun langkung seueur proyek bungkusan jar plastik. kami ogé nyayogikeun jasa OEM, logo anjeun nyalira tiasa ditunda jar sareng tutup ku nyetak, embossing atanapi stiker labél
2020/09/04
Village food Inc. milari jar PET
Village food Inc. milari jar PET
Salah sahiji palanggan kami milari jar HDPE Ti mimiti, palanggan kami milari D75mm * H122mm HDPE toples kalayan tamper proof cap. Hanjakalna, urang henteu ngagaduhan ukuran éta dina HDPE. Nanging, urang gaduh ukuran silimar pisan dina PET jar F-450B. Teras, kuring nyarankeun ka palanggan kami nganggo jar PET anu didamel tina warna bodas. Akhirna, pelanggan kami nampi éta, urang damel perjanjian sareng ngadegkeun hubungan anu langkung kuat sareng urang.
2020/09/04
Konsumén kami
Konsumén kami
Anu umumna dianggo pikeun apoték sareng industri pangan, sadaya bahan bahan kelas dahareun sareng parantos lulus FDA, EU 、 LFGB sertifikasi, sareng produk kami kasohor pisan di Australia, Brazil, Kanada, Amérika Serikat, India, Newland, Mexico, Filipina dll. .
2020/07/28
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese