Warta

Sampel presentasi
Sampel presentasi
Kolega kami suksés ngirim sampel, sareng Perusahaan masihan hadiah alit pikeun ngadorong kolega anyar. Unggal sampel anu dikirim mangrupikeun bibit harepan, ngumpulkeun unggal dinten, sareng waktos bakal masihan anjeun hadiah.
2021/01/09
Kegiatan latihan staf
Kegiatan latihan staf
Kegiatan latihan staf. ngagaduhan departemén jasa purna jual anu propésional, anu tanggel waler pikeun nawiskeun jasa saurna penjualan sareng pangrojong.
2020/12/29
Budaya FuKang
Budaya FuKang
Kegiatan rapat énjing anu beunghar unggal énjing, dinten srangéngé ngageter dimimitian!
2020/12/17
Kagiatan outdoor perusahaan
Kagiatan outdoor perusahaan
Fukang Plastic Products Co., ltd museur kana kagiatan luar ruangan pikeun padamel. Kali ieu pikaresepeun rumah petani mandiri anu diayakeun dina bulan Nopémber, Éta Ningkatkeun kohési tim sareng ngawujudkeun kombinasi istirahat damel. Saréréa nyiapkeun bahan babarengan, masak babarengan, sareng tuang siang anu disiapkeun ku nyalira. Rasana ngeunah sareng haté pinuh ku kahontal. Saatos tuang, kami ngayakeun kagiatan Kompetitif pikeun dua tim alit, sapertos buruan badminton, tim parebut pertandingan botol cai sareng sajabina. Sarerea seuri seuri, sareng pamustunganana nyandak poto ti tim anu saé.
2020/12/07
Kegiatan PK dina bulan Séptember
Kegiatan PK dina bulan Séptember
Aya dua kelompok pikeun merjuangkeun kompetisi. Aranjeunna tim macan sareng tim serigala. Sadaya pamilon ngusahakeun anu pangsaéna pikeun meunang kahormatan pikeun tim. Ngalangkungan kompetisi ieu, Sadayana tumuh, sareng urang sadayana ngadeukeutkeun pamahaman pikeun semangat kerja tim, Saha waé anu aya di perusahaan fukang bakal teras-terasan merjuangkeun kahirupan anu langkung saé.
2020/10/27
Palanggan Kami
Palanggan Kami
Anu utamina dianggo pikeun apoték sareng industri pangan, sadaya bahan mangrupikeun bahan kadaharan sareng parantos lulus sertifikasi FDA, EU 、 LFGB, sareng produk kami populér pisan di Australia, Brasil, Kanada, Amérika Serikat, India, Newland, Mexico, Filipina jsb .
2020/07/28
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese