Warta

Kegiatan PK dina bulan Séptember
Kegiatan PK dina bulan Séptember
Aya dua kelompok pikeun merjuangkeun kompetisi. Aranjeunna tim macan sareng tim serigala. Sadaya pamilon ngusahakeun anu pangsaéna pikeun meunang kahormatan pikeun tim. Ngalangkungan kompetisi ieu, Sadayana tumuh, sareng urang sadayana ngadeukeutkeun pamahaman pikeun semangat kerja tim, Saha waé anu aya di perusahaan fukang bakal teras-terasan merjuangkeun kahirupan anu langkung saé.
2020/10/27
Palanggan Kami
Palanggan Kami
Anu utamina dianggo pikeun apoték sareng industri pangan, sadaya bahan mangrupikeun bahan kadaharan sareng parantos lulus sertifikasi FDA, EU 、 LFGB, sareng produk kami populér pisan di Australia, Brasil, Kanada, Amérika Serikat, India, Newland, Mexico, Filipina jsb .
2020/07/28
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese