Produk

Jar Kadaharan Plastik
Jar Kadaharan Plastik
BPA gratis, toples palastik aman kadaharan saé kanggo dapur, pantry, atanapi panggunaan rumah tangga pikeun nyimpen barang garing, rempah, kacang, ngolah mentega kacang, kopi, coklat, asinan sareng seueur deui; kami ngagaduhan toples dina bentuk sareng ukuran anu bénten-bénten, ti 10oz dugi ka 178oz, tutupna tiasa tutup cap plastik sareng tutup aluminium sareng desain sungut anu lega pikeun gampang kaluar produkna tina toples, ngarobih logo tiasa ditunda jar atanapi cap ku nyetak, labél stiker atanapi ngaleutikan bungkus.
Botol bumbu
Botol bumbu
Botol rempah kosong ieu mangrupikeun jalan kaluar anu idéal pikeun nyimpen sareng nganggo rempah-rempah massal Myspicer, ramuan sareng gosok BBQ anjeun. Dijieunna tina polipropilén anu jelas (PET) anu patuh kana FDA, urang ngagaduhan botol rempah dina desain sareng ukuran anu bénten, sapertos 2oz, 3oz, 4oz, 5oz, 6oz, 8oz, 10oz, 16oz, 32oz, sareng t anjeunna tutup plastik nganggo Disegel pikeun segel freshness sareng nyimpen rempah-rempah anjeun pikeun hirup rak anu langkung lami. Logo anjeun nyalira tiasa dilebetkeun kana botol atanapi tutup ku nyitak, nyirian atanapi nyulam
Botol perawatan kaséhatan PET
Botol perawatan kaséhatan PET
Anu ditawarkeun seueur botol piaraan plastik sareng botol hdpe kalayan push down & tutup tahan anak sareng liner busa cocog pikeun nembak kapsul CBD, pil, ekstrak hemp vitamin, sareng sajabina, tutupna tiasa tutup aluminium, tutup flip atanapi topi sekrup tradisional, ukuran sareng warnana opsional, ti 30cc, 60cc, 100cc, 120cc, 150cc, 175cc, 200cc, 225cc, 250cc, 300cc, 400cc, 500cc, 650cc, Botolna ngagaduhan sungut anu lega pikeun gampang dieusian sareng dikaluarkeun, sareng Logo anjeun nyalira tiasa dilebetkeun kana botol atanapi tutup ku nyitak, nyirian atanapi nyulam
F-920A
F-920A
F-920A.
F-500gf-900c
F-500gf-900c
F-500gf-900c.
Botol madu
Botol madu
Botol madu.
F-1000a
F-1000a
F-1000a.
Bungkus bot
Bungkus bot
Botol botol bot.
Botol F-450E
Botol F-450E
Botol F-450E ngabentuk.
F-1000A
F-1000A
Botol kadaharan buleud F-1000A, sungut pinuh tiasa nahan 1000 ml cai. Botol bentuk khusus énggal, dianggo pikeun kado Natal, kosmétik, sagala jinis permén, jst.
Mesin bungkus F650C
Mesin bungkus F650C
Bungkusan otomatis tina botol 20oz.
Mesin pengepakan otomatis
Mesin pengepakan otomatis
1. Preform ngabentuk botol2. mesin kemasan otomatis3. produk réngsé kana kotak
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese