Botol Plastik Hdpe

Botol ékstrusi
Botol ékstrusi
Kami khusus ngadamel sareng ngekspor sababaraha jinis botol PET sareng HDPE. anu utamina dianggo pikeun apoték sareng industri pangan, sadaya bahan mangrupikeun peunteun katuangan sareng parantos lulus FDA, sertifikasi EU 、 LFGB, sareng produk kami populér pisan di Australia, Brasil, Kanada, Amérika Serikat, India, Newland, Mexico, Filipina jsb .
2020/07/14
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese