Botol Piaraan Farmasi

Botol perawatan kaséhatan PET
Botol perawatan kaséhatan PET
Anu ditawarkeun seueur botol piaraan plastik sareng botol hdpe kalayan push down & tutup tahan anak sareng liner busa cocog pikeun nembak kapsul CBD, pil, ekstrak hemp vitamin, sareng sajabina, tutupna tiasa tutup aluminium, tutup flip atanapi topi sekrup tradisional, ukuran sareng warnana opsional, ti 30cc, 60cc, 100cc, 120cc, 150cc, 175cc, 200cc, 225cc, 250cc, 300cc, 400cc, 500cc, 650cc, Botolna ngagaduhan sungut anu lega pikeun gampang dieusian sareng dikaluarkeun, sareng Logo anjeun nyalira tiasa dilebetkeun kana botol atanapi tutup ku nyitak, nyirian atanapi nyulam
2020/07/14
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese