Jaraman Plastik Jar

Jar Kadaharan Plastik
Jar Kadaharan Plastik
BPA gratis, toples palastik aman kadaharan saé kanggo dapur, pantry, atanapi panggunaan rumah tangga pikeun nyimpen barang garing, rempah, kacang, ngolah mentega kacang, kopi, coklat, asinan sareng seueur deui; kami ngagaduhan toples dina bentuk sareng ukuran anu bénten-bénten, ti 10oz dugi ka 178oz, tutupna tiasa tutup cap plastik sareng tutup aluminium sareng desain sungut anu lega pikeun gampang kaluar produkna tina toples, ngarobih logo tiasa ditunda jar atanapi cap ku nyetak, labél stiker atanapi ngaleutikan bungkus.
F-920A
F-920A
F-920A.
F-500gf-900c
F-500gf-900c
F-500gf-900c.
F-1000a
F-1000a
F-1000a.
F-1000A
F-1000A
Botol kadaharan buleud F-1000A, sungut pinuh tiasa nahan 1000 ml cai. Botol bentuk khusus énggal, dianggo pikeun kado Natal, kosmétik, sagala jinis permén, jst.
Mesin bungkus F650C
Mesin bungkus F650C
Bungkusan otomatis tina botol 20oz.
Botol Bir
Botol Bir
Sungut pinuh tiasa nahan botol kadaharan cai 480ml, diameter 37mm, diameter handap 55 * jangkungna 201mm, tiasa dianggo saos, madu, macét sareng sajabina.
F-1000A
F-1000A
Botol kadaharan buleud F-1000A, sungut pinuh tiasa nahan 1000 ml cai. Botol bentuk khusus énggal, dianggo pikeun kado Natal, kosmétik, sagala jinis permén, jst.
F-350y
F-350y
Botol inuman piaraan F-350y ngagaduhan kapasitas 350ml, anu utamina dianggo pikeun bungkus inuman, bungkus cai, sareng sajabana Ukuran 56 * 174mm tiasa dilengkepan tutup sekrup. Kapasitas produksi sadidinten 18-20 rébu potongan.
F-5000A
F-5000A
Lengan robot sacara otomatis nyeepkeun botol anu tos aya, nempatkeun dina posisi mesin, teras mindahkeun kana mesin niupan botol, Lengkepan niupan botol. Botol anu tos di damel didamel ku mesin cetak suntikan. Aya Hiji kapang sareng opat rongga, Hiji kapang kalayan genep rongga, Hiji kapang sareng dalapan cangkang. jumlah béda tina rongga gaduh kaluaran anu béda. Botol preforms bakal dikirimkeun ku sabuk conveyor kana mesin niupan, teras ku ditiup, teras bentukna bentuk botol.
Kapasitas ageung ageung sungutna jelas PET gudang tuang palastik tuang
Kapasitas ageung ageung sungutna jelas PET gudang tuang palastik tuang
Detil Gancang Tempat Asalna: Guangdong, Cina Ngaran Merek: Fukang Nomer modél: F-1125A Penanganan permukaan: Nyetak layar Bahan Dasar: PET Bahan Awak: PET Bahan kerah: pepet Tipe Sealing: SCREW CAP Jenis Plastik: PET Warna botol: Transpanén Kapasitas: 1125ml Ukuran: Dia124mm * H102mm Tempat asalna: Dongguan, Guangdong Bijil: FDA / QS Watekna: E-co friendly Warna cap: Konéng Wangun: BABAK Jangka pamayaran: T / T Ngaran: 1.3L lébar cangkéng ageung jelas permén lollipop permén toples manis Pamakéan Industri: Permen, kacang, mentega suuk, permén lollipop amis
Custom buleud Transparan PET Pet Jar Sareng Tutup PET
Custom buleud Transparan PET Pet Jar Sareng Tutup PET
Detil Gancang Tempat Asalna: Guangdong, Cina Ngaran Merek: fukang Nomer modél: F-565A Penanganan permukaan: Nyetak layar Tipe sealing: SCREW CAP, tutup luhur screw Jenis Plastik: PET warna jar plastik: jelas Kapasitas: 565ml ukuran: DIA91mm * H95mm wujud: buleud Watekna: BPA gratis sertipikat: FDA, ISO 9001 logo: percetakan layar, stiker labél sampel: gratis Pamakéan: bungkus jar Pamakéan Industrial: CANDY
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese