Jaraman Plastik Jar

Jar Kadaharan Plastik
Jar Kadaharan Plastik
BPA gratis, toples palastik aman kadaharan saé kanggo dapur, pantry, atanapi panggunaan rumah tangga pikeun nyimpen barang garing, rempah, kacang, ngolah mentega kacang, kopi, coklat, asinan sareng seueur deui; kami ngagaduhan toples dina bentuk sareng ukuran anu bénten-bénten, ti 10oz dugi ka 178oz, tutupna tiasa tutup cap plastik sareng tutup aluminium sareng desain sungut anu lega pikeun gampang kaluar produkna tina toples, ngarobih logo tiasa ditunda jar atanapi cap ku nyetak, labél stiker atanapi ngaleutikan bungkus.
2020/07/14
Botol ubar HDPE
Botol ubar HDPE
Anu biasana dianggo pikeun apoték sareng industri pangan, sadaya bahan bahan pangan sareng parantos lulus sertifikasi FDA, EU 、 LFGB, sareng produk kami kasohor pisan di Australia, Brasil, Kanada, Amérika Serikat, India, Newland, Méksiko, Pilipina jsb.
2020/07/28
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese