Jaraman Plastik Jar

Botol bumbu
Botol bumbu
Botol rempah kosong ieu mangrupikeun jalan kaluar anu idéal pikeun nyimpen sareng nganggo rempah-rempah massal Myspicer, ramuan sareng gosok BBQ anjeun. Dijieunna tina polipropilén anu jelas (PET) anu patuh kana FDA, urang ngagaduhan botol rempah dina desain sareng ukuran anu bénten, sapertos 2oz, 3oz, 4oz, 5oz, 6oz, 8oz, 10oz, 16oz, 32oz, sareng t anjeunna tutup plastik nganggo Disegel pikeun segel freshness sareng nyimpen rempah-rempah anjeun pikeun hirup rak anu langkung lami. Logo anjeun nyalira tiasa dilebetkeun kana botol atanapi tutup ku nyitak, nyirian atanapi nyulam
Botol madu
Botol madu
Botol madu.
Mesin pengepakan otomatis
Mesin pengepakan otomatis
1. Preform ngabentuk botol2. mesin kemasan otomatis3. produk réngsé kana kotak
Téknologi produksi
Téknologi produksi
Téknologi produksi
500ML Plastik Spice Shaker Botol pikeun Kari bubuk 1 pembeli
500ML Plastik Spice Shaker Botol pikeun Kari bubuk 1 pembeli
Detil Gancang Jenis: Botol Panyimpenan & Kendi Bumbu Wadah gaya: Panutup Bungkusan: > 10 Kapasitas: 0,5-1L, 500ml Ukuran: S Anggo: Rempah Bahan: Plastik Jenis Plastik: PP Fitur: Lestari Tempat Asalna: Guangdong, Cina Ngaran Merek: FUKANG Nomer modél: F-500L Ukuran: L80mm * W70mm * H127mm Warna botol: transparan Warna cap: opsional Cap: Kupu kupu Wangun: Husus Jasa Logo: percetakan layar, labél stiker, embossing Sertipikat: FDA lokasi: Australia, Sudan, Mexico, Brazil, USA Sampel: gratis
Botol plastik rempah kelas 900cc tuangeun kanggo kertas
Botol plastik rempah kelas 900cc tuangeun kanggo kertas
Detil Gancang Bahan Dasar: PET Bahan kerah: Botol Plastik Piaraan Anggoan: Loose Powder Bahan Cap: Plastik Tempat Asalna: Guangdong, Cina Nomer modél: shaker rempah F-900E Ngaran mérek: shukang bumbu Fukang Jenis Plastik: PET Ukuran: L89 * W70 ** H178mm Warna botol: transparan Warna cap: Adat Kualitas: Standar internasional Ukuran beuheung: 62mm Beurat jar: 63 gram Beurat tutupna: 9 gram Jenis: shaker rempah Sertipikat: QS & FDA Palayanan: OEM / ODM Bahan Awak: Plastik
100ml Pasagi Foldable Salt Pepper Shaker Botol, Protein Shaker Botol Kari Bubuk Jar
100ml Pasagi Foldable Salt Pepper Shaker Botol, Protein Shaker Botol Kari Bubuk Jar
Detil Gancang Jenis: Herb & Alat-alat Spice Hérbal & Tipe Alat Spice: Spice & Pepper Shakers Bahan: Plastik Jenis Plastik: PP Sertifikasi: CE / EU, LFGB, Sgs, FDA Fitur: Lestari Tempat Asalna: Guangdong, Cina Ngaran Merek: FUKANG Nomer modél: F-100A Warna jar: transparan Ukuran: L44 * W44 * H73mm Kapasitas: 100ml Tipe sealing: Shaker dilipat Watekna: BPA gratis Pamakéan: pakét bubuk cabé uyah Sertipikat: FDA Logo: label stiker, percetakan layar sutra Sampel: gratis JENIS: pabrikan
Borongan 500ml PET kendi bumbu plastik / peunteun bahan kadaharan
Borongan 500ml PET kendi bumbu plastik / peunteun bahan kadaharan
Detil Gancang Jenis: Botol Panyimpenan & Kendi Anggo: Rempah Bahan: Plastik Jenis Plastik: PET Fitur: Lestari, Tilepan, Simpenan Tempat Asalna: Guangdong, Cina Ngaran Merek: Fukang Nomer modél: F-500I Ngaran produk: F-500I Spice jar Pamakéan: Wadah Spice Warna: Warna Disesuaikan Wangun: Alun-alun Kapasitas: 500ml Tutup: Shaker Logo: Logo Khusus Ukuran: 84 * 84 * 94mm Beurat: 36g Sertifikasi: FDA SGS Iso
32 oz Wadah Plastik Spéki Rectangular Wadah sareng Shaker Tutup 3 pembeli
32 oz Wadah Plastik Spéki Rectangular Wadah sareng Shaker Tutup 3 pembeli
Detil Gancang Jenis: Botol Panyimpenan & Kendi Gaya Wadah bumbu: Tutup ku Liang Bungkusan: > 10 Kapasitas: 1-2L Ukuran: M. Anggo: Rempah Bahan: Plastik Fitur: Lestari, BPA gratis Tempat Asalna: Guangdong, Cina Ngaran Merek: FUKANG Nomer modél: F1027A Aplikasi: Bungkus bumbu Warna wadahna: botol transparan Volume: 32 OZ Warna tutupna: opsional MOQ: 5000 pcs Percetakan logo: Custom Sticker Sertifikasi: FDA Disatujuan lokasi: AS Sampel: Disayogikeun Gratis
Botol Plastik kalayan Flip top pikeun Rempah Bubuk 500gram 4 pembeli
Botol Plastik kalayan Flip top pikeun Rempah Bubuk 500gram 4 pembeli
Detil Gancang Pamakéan Industrial: Spice Tempat Asalna: Guangdong, Cina Ngaran Merek: FUKANG Nomer modél: F-1100C Penanganan permukaan: Nyetak layar Bahan Dasar: PET Bahan Awak: PET Bahan kerah: pepet Tipe sealing: Ngayak sareng flip top cap kanggo 1 liter kendi rempah ageung Jenis Plastik: PET Warna jar bumbu: transparan Warna tutupna: héjo, biru, konéng. jeruk, bodas, hideung Ukuran: L92mm * W78mm * H205mm Kapasitas: 500 gram Sértipikat: FDA / EU Jasa Logo: percetakan layar, labél stiker, embossing Pamakéan: wadah rempah gaya: pabrik lokasi: Tengah-wétan / Lesotho / Brazil / Amérika / Austria / Maladéwa / Walanda / Paraguay sampel: gratis
Hérbal palastik kosong sareng alat-alat rempah bumbu plastik bumbu bumbu botol pengacau cabe
Hérbal palastik kosong sareng alat-alat rempah bumbu plastik bumbu bumbu botol pengacau cabe
Detil Gancang Bahan Dasar: PET Bahan kerah: Botol Plastik Piaraan Anggoan: Loose Powder Bahan Cap: Plastik Tempat Asalna: Cina Nomer modél: F-070B Ngaran mérek: OEM Jenis Plastik: PET Ukuran: Dia46mm * H56mm Kapasitas: 70ml Warna botol: transparan Warna cap: adat Watekna: kelas dahareun Jenis: PET botol rempah palastik Palayanan: OEM / ODM Wangun: Bentuk Buleud Bahan: PET Sale jar
Botol rempah palastik 200gr kanggo tuang tipung, jar bungkus 200ml bungkus sareng tutup shaker
Botol rempah palastik 200gr kanggo tuang tipung, jar bungkus 200ml bungkus sareng tutup shaker
Detil Gancang Jenis: Herb & Alat-alat Spice Hérbal & Tipe Alat Spice: Spice & Grinders Nut Bahan: Plastik Jenis Plastik: PET Sertifikasi: CE / EU, LFGB, Sgs, FDA Fitur: Lestari Tempat Asalna: Guangdong, Cina Ngaran Merek: FUKANG Nomer modél: F-196A Warna jar bumbu: transparan Ukuran: DIA46mm * H94mm Kualitas: standar internasional Kapasitas: 200ml Sertipikat: FDA Jenis panyegelan: cap pulas Logo: percetakan layar, labél stiker Téhnik: niup kapang Pamakéan: Dapur Spice Salt Grinder Sampel: gratis
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese