Jaraman Plastik Jar

Botol bumbu
Botol bumbu
Botol rempah kosong ieu mangrupikeun jalan kaluar anu idéal pikeun nyimpen sareng nganggo rempah-rempah massal Myspicer, ramuan sareng gosok BBQ anjeun. Dijieunna tina polipropilén anu jelas (PET) anu patuh kana FDA, urang ngagaduhan botol rempah dina desain sareng ukuran anu bénten, sapertos 2oz, 3oz, 4oz, 5oz, 6oz, 8oz, 10oz, 16oz, 32oz, sareng t anjeunna tutup plastik nganggo Disegel pikeun segel freshness sareng nyimpen rempah-rempah anjeun pikeun hirup rak anu langkung lami. Logo anjeun nyalira tiasa dilebetkeun kana botol atanapi tutup ku nyitak, nyirian atanapi nyulam
2020/07/14
Botol Plastik 100cc Kalayan Shaker, Botol Spice Grip Spice
Botol Plastik 100cc Kalayan Shaker, Botol Spice Grip Spice
Botol Plastik 100cc Kalayan Shaker, Botol Spice Grip Spice
2020/10/09
Borongan bumbu 225ml bungkus, bungkus uyah cabé uyah
Borongan bumbu 225ml bungkus, bungkus uyah cabé uyah
225ml bumbu jar borong, bungkus uyah cabé asin
2020/10/09
Jar jar Plastik bungkus 450ml kanggo bubuk lada hideung
Jar jar Plastik bungkus 450ml kanggo bubuk lada hideung
450ml bungkus Plastik Spice jar pikeun bubuk cabé hideung
2020/10/09
Jar Spice PVC pikeun Wadah Kemasan Bubuk
Jar Spice PVC pikeun Wadah Kemasan Bubuk
Jar Spice PVC pikeun Wadah Kemasan Bubuk
2020/10/09
Botol rempah palastik 140ml PET sareng tutup shaker
Botol rempah palastik 140ml PET sareng tutup shaker
Anu biasana dianggo pikeun apoték sareng industri pangan, sadaya bahan bahan pangan sareng parantos lulus sertifikasi FDA, EU 、 LFGB, sareng produk kami kasohor pisan di Australia, Brasil, Kanada, Amérika Serikat, India, Newland, Méksiko, Pilipina jsb.
2020/07/28
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese