Botol bumbu

Botol bumbu

Botol rempah kosong ieu mangrupikeun jalan kaluar anu idéal pikeun nyimpen sareng nganggo rempah-rempah massal Myspicer, ramuan sareng gosok BBQ anjeun. Dijieunna tina polipropilén anu jelas (PET) anu patuh kana FDA, urang ngagaduhan botol rempah dina desain sareng ukuran anu bénten, sapertos 2oz, 3oz, 4oz, 5oz, 6oz, 8oz, 10oz, 16oz, 32oz, sareng t anjeunna tutup plastik nganggo Disegel pikeun segel freshness sareng nyimpen rempah-rempah anjeun pikeun hirup rak anu langkung lami. Logo anjeun nyalira tiasa dilebetkeun kana botol atanapi tutup ku nyitak, nyirian atanapi nyulam

2020/07/14
TAROS KAMI
SEND INQUIRY AYEUNA

Telepon:

+86-13662972489
Tambihkeun koméntar
Upami anjeun gaduh patarosan deui, nyerat ka kami
Ukur wartoskeun ka kami sarat anjeun, urang tiasa ngalakukeun langkung seueur tibatan anu anjeun tiasa bayangkeun.
Milih basa anu sanés
English English Arabic Arabic German German Spanish Spanish French French Italian Italian Japanese Japanese Korean Korean Portuguese Portuguese Russian Russian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Afrikaans Afrikaans Amharic Amharic Azerbaijani Azerbaijani Belarusian Belarusian Bulgarian Bulgarian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Corsican Corsican Czech Czech Welsh Welsh Danish Danish Greek Greek Esperanto Esperanto Estonian Estonian Basque Basque Persian Persian Finnish Finnish Frisian Frisian Irish Irish Scots Gaelic Scots Gaelic Galician Galician Gujarati Gujarati Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hindi Hindi Hmong Hmong Croatian Croatian Haitian Creole Haitian Creole Hungarian Hungarian Armenian Armenian Indonesian Indonesian Igbo Igbo Icelandic Icelandic Hebrew Hebrew Javanese Javanese Georgian Georgian Kazakh Kazakh Khmer Khmer Kannada Kannada Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Latin Latin Luxembourgish Luxembourgish Lao Lao Lithuanian Lithuanian Latvian Latvian Malagasy Malagasy Maori Maori Macedonian Macedonian Malayalam Malayalam Mongolian Mongolian Marathi Marathi Malay Malay Maltese Maltese Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Dutch Dutch Norwegian Norwegian Chichewa Chichewa Punjabi Punjabi Polish Polish Pashto Pashto Romanian Romanian Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Samoan Samoan Shona Shona Somali Somali Albanian Albanian Serbian Serbian Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese Swedish Swedish Swahili Swahili Tamil Tamil Telugu Telugu Tajik Tajik Thai Thai Filipino Filipino Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese