Pelanggan USA kami mesen toples ieu kanggo ngepak uyah laut 5LB ti saprak 2004

Pelanggan USA kami mesen toples ieu kanggo ngepak uyah laut 5LB ti saprak 2004

Toples plastik ieu dianggo kanggo bungkus uyah laut 5LB, sareng logo anjeun nyalira tiasa ditumpukeun dina jar sareng cap ku nyulam, label stiker atanapi nyetak, éta bakal ngajantenkeun bungkus anjeun langkung raoseun

Fukang parantos ngahasilkeun jar plastik salami 20 taun, jar piaraan lega mangrupikeun salah sahiji kendi jual panas kami, biasana éta dipaké pikeun ngepak produk kadaharan, produk listrik atanapi kado, sadaya jar plastik kami parantos lulus sertifikasi FDA salah sahiji konsumén AS kami maréntahkeun toples ieu kanggo ngepak uyah laut 5LB ti saprak 2004, kuring yakin kami bakal gawé bareng pikeun langkung seueur proyek bungkusan jar plastik. kami ogé nyayogikeun jasa OEM, logo anjeun nyalira tiasa ditunda jar sareng tutup ku nyetak, embossing atanapi stiker labél

2020/09/04
TAROS KAMI
SEND INQUIRY AYEUNA

Telepon:

+86-13662972489
Tambihkeun koméntar

Upami anjeun gaduh patarosan deui, nyerat ka kami

Ukur wartoskeun ka kami sarat anjeun, urang tiasa ngalakukeun langkung seueur tibatan anu anjeun tiasa bayangkeun.

Milih basa anu sanés
English English Arabic Arabic German German Spanish Spanish French French Italian Italian Japanese Japanese Korean Korean Portuguese Portuguese Russian Russian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Afrikaans Afrikaans Amharic Amharic Azerbaijani Azerbaijani Belarusian Belarusian Bulgarian Bulgarian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Corsican Corsican Czech Czech Welsh Welsh Danish Danish Greek Greek Esperanto Esperanto Estonian Estonian Basque Basque Persian Persian Finnish Finnish Frisian Frisian Irish Irish Scots Gaelic Scots Gaelic Galician Galician Gujarati Gujarati Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hindi Hindi Hmong Hmong Croatian Croatian Haitian Creole Haitian Creole Hungarian Hungarian Armenian Armenian Indonesian Indonesian Igbo Igbo Icelandic Icelandic Hebrew Hebrew Javanese Javanese Georgian Georgian Kazakh Kazakh Khmer Khmer Kannada Kannada Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Latin Latin Luxembourgish Luxembourgish Lao Lao Lithuanian Lithuanian Latvian Latvian Malagasy Malagasy Maori Maori Macedonian Macedonian Malayalam Malayalam Mongolian Mongolian Marathi Marathi Malay Malay Maltese Maltese Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Dutch Dutch Norwegian Norwegian Chichewa Chichewa Punjabi Punjabi Polish Polish Pashto Pashto Romanian Romanian Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Samoan Samoan Shona Shona Somali Somali Albanian Albanian Serbian Serbian Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese Swedish Swedish Swahili Swahili Tamil Tamil Telugu Telugu Tajik Tajik Thai Thai Filipino Filipino Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese