Palayanan

Cacet suntikan tina botol bentang
Corétan suntikan tina botol.
Nutupan cuttik
Nutupan cuttik.
Bungkusan sareng pangiriman
Kemasan sareng pangiriman.
Mesin bungkus
Mesin bungkus.
Pengiriman Paket
Pengiriman Pakét.
B-128A
Botol cikal anu tos réngsé bakal dialirkeun kana mesin niupan botol ngalangkungan sabuk conveyor, teras botolna kabentuk dina hiji léngkah ngalangkungan prosés cetakan niup. Botol ngabijilkeun prosés mesin sadayana dicetak suntik. Cetakan ieu gaduh dalapan rongga, éta hartosna tiasa ngahasilkeun dalapan potongan Preforms dina hiji waktos, épisiensi produksi parantos ningkat pisan. Botol preforms bakal dikirimkeun ku sabuk conveyor kana mesin niupan.
Labél Tiupan botol
Mesin panyiri otomatis 1. Lebetkeun panyiri anu digulung dina mesin, sareng atur mesin kana status anu leres 2. Tempatkeun botol hiji-hiji dina sabuk conveyor 3. Botol teras bakal nuturkeun sabuk conveyor ka daérah labél pikeun ngarengsekeun panyiri otomatis Preforms botol ngabentuk Prosés mesin cap sadayana suntik-kapang. Aya Hiji kapang sareng opat rongga, Hiji kapang kalayan genep rongga, Hiji kapang sareng dalapan cangkang. jumlah béda tina rongga gaduh kaluaran anu béda. Biasana Hiji kapang sareng dalapan rongga, kaluaran sadidinten tiasa ngahontal 20.000 / dinten. Upami ngagaduhan dalapan rongga, hartosna éta tiasa ngahasilkeun dalapan lembar Preforms dina hiji waktos, épisiénsi produksi parantos ningkat pisan. Botol preforms bakal dikirimkeun ku sabuk conveyor kana mesin niupan. Lengan robot sacara otomatis nyeepkeun botol anu tos aya, nempatkeun dina posisi mesin, teras mindahkeun kana mesin niupan botol, Lengkepan niupan botol. Prosés Téknologi PET 1. Ngéléhkeun cikal 2. Ngaleupaskeun Embrio 3. Citakan saléngkah tina botol piaraan botol PET 4. Botol niupan
Téknologi produksi
1. Pembentukan embrio botol: bahan tina émbran botol dilebetkeun kana mesin cetak suntikan heula, sareng botol cikal diwangun ku cet cikal émbran dina mesin citakan suntik ku prosés cetak suntik. Opat cikal botol tiasa dihasilkeun dina hiji waktos. Botol cikal nangtukeun beurat, warna sareng diameter botol. 2. Pasang cikal botol dina mesin niupan botol: saatos botol émbrion kabentuk, éta bakal ditunda sabuk conveyor teras diangkut ka mesin niupan botol. Mesin niupan nempatkeun émbran tina sabuk conveyor dina sabuk produksi. 3. Botol anu ngawangun botol embrio: botol embrio diangkut kana cet bentuk botol ngalangkungan sabuk produksi dina mesin niupan botol. Saatos sababaraha detik ngantosan, émbrio botol bakal ngawangun botol bentuk anu tetep. 4. Formasi panutup: bahan tina panutup dilebetkeun kana mesin cetak suntikan, sareng tutup kalayan diaméter sareng bentuk anu tetep dibentuk dina cetakan sampeu ngalangkungan prosés cetak suntik.
Prosés produksi botol
Prosés produksi botol
Prosés mesin cap sadayana suntik-kapang
Prosés mesin cap sadayana dicetak dina injeksi. Aya Hiji kapang kalayan opat rongga, Hiji kapang kalayan genep rongga, Hiji kapang sareng dalapan cangkang. jumlah béda tina rongga gaduh kaluaran anu béda. Biasana Hiji kapang sareng dalapan rongga, kaluaran sadidinten tiasa ngahontal 20.000 / dinten.
Ieu mangrupikeun jalur perakitan otomatis kami
Ieu mangrupikeun jalur perakitan otomatis kami. Saatos mesin cetak suntikan ngahasilkeun parison, éta sacara otomatis diangkut ku sabuk conveyor ka payuneun mesin blow molding, sareng rakitan otomatisasi robot ngahasilkeun sareng bungkus produk réngsé; padamelan padamelna ngan ukur ngarobih, ngawasi sareng ngatur garis otomatis. ulah langsung ilubiung dina operasi; sadaya mesin sareng alat-alatna dihijikeun ku ngamen operasi, prosés produksi kacida kontinyu.
Mesin Blow Molding canggih unggal dinten urang tiasa kaluaran ngahontal 10.000 / dinten.
Ayeuna urang tingali mesin ieu Extrusion Blow Molding Machine, prosés cetakan ékstrusi ékstrusi mimiti ngaluarkeun preform tubular tina mesin saatos bahanna dilebur sareng dipalsem ku extruder; nalika preform ngahontal panjang anu parantos ditangtoskeun, bagian tina tabung dicandak teras disimpen dina cetakan niup, sareng ditutup. Kapang anu dijepit; saatos éta, hawa anu dikomprés ditiupkeun kana parison ku nozel niupan sacara tepat naekeun bentuk rongga cetakan, teras kapang dibuka pikeun nyandak produk. Hiji kapang sareng opat rongga, sayatan Otomatis sareng kaluaran sapopoe tiasa ngahontal 10.000 / dinten.
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS, WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese