Palayanan

F-3500A
Cetakan injeksi-niup, metoda nyetak parison anu ditutup handap ku mesin cetak suntikan, teras ngalihkeun parison kana paeh cetakan tiup pikeun niup hawa anu dikomprés pikeun ngawangun produk. Produk anu dihasilkeun ku metoda ieu dicetak injeksi, janten ukuranana akurat, presisi na tinggi, sareng henteu perlu dipotong; handapeunna teu aya kosong, janten kakuatanna saé, sareng botol kalayan penampilan anu saé tiasa didapet. Salaku tambahan, rugi matérial alit sareng cocog pikeun produksi massal tina produk anu sami. Aya Hiji kapang sareng hiji rongga, Hiji kapang ku dua rongga. jumlah béda tina rongga gaduh kaluaran sapopoé anu béda. Biasana Hiji kapang sareng dua rongga, kaluaran sadidinten tiasa ngahontal 20.000 / dinten.
B-275A
Ayeuna urang tingali mesin ieu Extrusion Blow Molding Machine, prosés cetakan ékstrusi ékstrusi mimiti extrudes tubular preform tina mesin saatos bahan dilebur sareng diplastikan ku extruder; nalika preform ngahontal panjang anu parantos ditangtoskeun, bagian tina tabung dicandak teras disimpen dina cetakan niup, sareng ditutup. Kapang anu dijepit; saatos éta, hawa anu dikomprés ditiupkeun kana parison ku nozel niupan sacara tepat ngagembungkeun bentuk rongga cetakan, teras kapang dibuka pikeun nyandak produk. Hiji kapang sareng opat rongga, sayatan Otomatis sareng kaluaran sapopoe tiasa ngahontal 10.000 / dinten.
Perawatan Kaséhatan B-150G
Ieu mangrupikeun jalur perakitan otomatis kami. Saatos mesin cetak suntikan ngahasilkeun parison, éta sacara otomatis diangkut ku sabuk conveyor ka payuneun mesin blow molding, sareng rakitan otomatisasi robot ngahasilkeun sareng bungkus produk réngsé; padamelan padamelna ngan ukur ngarobih, ngawasi sareng ngatur garis otomatis. ulah langsung ilubiung dina operasi; sadaya mesin sareng alat-alatna dihijikeun ku ngamen operasi, prosés produksi kacida kontinyu.
110 tutupna
Prosés mesin cap sadayana suntik-kapang. Aya Hiji kapang kalayan opat rongga, Hiji kapang kalayan genep rongga, Hiji kapang kalayan dalapan cangkang. jumlah béda tina rongga gaduh kaluaran anu béda. Biasana Hiji kapang sareng dalapan rongga, kaluaran sadidinten tiasa ngahontal 20.000 / dinten.
Gawe sareng konsumén AS
Produk sareng jasa kami parantos dikenal ku konsumén Amérika, sareng kami parantos damel bareng sareng kami salami tilu taun berturut-turut!
Prosés Téhnologi PE
1. Botol ékstrusi pe niupan 2. bungkusan botol pe
Prosés Téknologi PET
1. Ngéléhkeun embrio 2. Ngaleupaskeun Embrio 3. Citakan saléngkah tina botol piaraan botol PET 4. Botol niupan 5. Pakét kantong mandiri
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese